1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Według mnie chory pomysł. Ale jeżeli jest tak dużo zwolenników to bardzo proszę aby ta prędkość dotyczyła wszystkich bez wyjątku nawet rowerzystów.
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
na Stawidłowej zrobili 30 dla ciężarówek i jak na razie kierowcy olewają ten znak .
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
bo kto jeździ 30..? rowerzyści smigaja szybciej po miescie.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Myślę, a nawet jestem pewny że to ostatnia kadencja Prezydenta Katowic
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
Niech w końcu dotrze że miasto jest dla mieszkańców a autostrady dla samochodów.
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Nie. Bo taki kretynizm dezawuuje sens jazdy autem.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
W Elblągu już to obowiązuje bez konieczności stawiania znaków. Większość kierowców to mohery albo wieśniaki z NEBraski, którzy posuwają się z prędkością 30 km/h, druga grupa to komunikacja miejska która też stara się nie przekraczać tej prędkości, zostaje nam 3 grupa kretynów, którzy szaleją po mieście czasem pow. 100 km/h.
A wystarczyłoby tylko jeździć zgodnie z przepisami: 50 to 50, przejście - zbliżają sie piesi - zwalniam, ale w Poslce jak zwykle na odwrót tam gdzie można jechać 130 jak autostrada, czasem blokowany jest pas wewnętrzny przez jadących 110, w mieście natomiast jest 50 to jadą 40, a tam gdzie jest 30 zap...ą 100! To Polska właśnie!
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
A pieszym powinni na chodnikach też ograniczyć prędkość, w końcu jak demokracja to demokracja. 3 km/h a jak nie, to zdjęcie z fotoradaru straży miejskiej.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|