najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-12-14 07:45 | 100% |
Stosujecie? Mam dylemat co wybrać? Może ktoś mi polecić dobry i niedrogi czujnik czadu. przy czym nie musi mieć żadnych dodatkowych bajerów. Chodzi o to, aby ochroniła domowników przed niebezpieczeństwem związanym z możliwością zaczadzeniem. A jak wiadomo, czad jest podobno bezwonny.
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-12-15 06:42 | 0% |
Na forum elektroda podaja głównie dwie czujki. Pierwsza to Satel np model DG-1 CO. Proponują jeszcze Kidde.
Obie zbierają dobre recenzje, ale Satel z uwagi na to, że jest to mi znana firma (od systemów alarmowych), wydał mi się pewniejszą opcją.
Tutaj masz nfo na jej temat https://www.mieszkajbezpiecznie.pl/artykuly/117,czujka-czadu-skuteczna-obrona-przed-cichym-zabojca/
Może pracować w większym systemie ppoż jak i samodzielnie.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |