najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-07-14 08:12 | 100% |
Pracuję na umowie o pracę na czas nieokreślony. Zarabiam 2200 zł na rękę. Moja żona zarabia 1700 zł netto na rękę.
Planujemy zakupić mieszkanie za 250 tys. Mamy 30 tys zł wkładu własnego. Czy mamy odpowiednią zdolność kredytową?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-07-14 10:13 | 0% |
Obecnie koszta kredytów nie są takie wysokie. Mamy niskie stopy procentowae tak więc oprocentowanie jest bardzo niskie. Jest to w zasadzie najlepszy okres dla brania kredytów. INflacja również nie rośnie. Trochę gorzej jest z lokatami bo są o wiele mniej oprocentowane no ale coś za coś widocznie .
Masz tam opisane dokładnie na jakie mniej więcej koszta składa się kredyt. Możesz się zorientować również w programie MDM. Czy się łapiesz. Dopłaty są całkiem dobre.
Zerknij sobie również na tę stronę;
http://www.kredyt-mieszkaniowy.info/kalkulatory/
Możesz tam skorzystać z kalkuatora. Wyliczysz sobie na nim jaka jest Twoja zdolnosć kredytowa.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2015-07-16 20:38 | 0% |
Wydaje mi się, że nie powinno być problemu chociaż rzeczoznawca majątkowy Siedlce ze mnie żaden ale może rzeczywiście link podany przez poprzednika pomoże :)
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |