1
odpowiedziano ponad rok temu przez
ufff, całe szczęście, że to PełO chce obniżać ceny za wywóz śmieci, bo już się bałem, iż to kolejny chwyt Jerzego Wilka w kampanii wyborczej...
odpowiedz |
oceń post
12
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Taka jest prawda - radni platformy proponują ,inicjują - a PIS sobie przypisuje .Turlej ,Kosecka ,Misan ,Adamowicz - stawiam na tych radnych
odpowiedz |
oceń post
7
7
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ja proponuję obniżyć koszty za wywóz śmieci dla lokatorów szeregowca na ul. Sadowej (przy schodach do Bema) oraz dla Pana tzw. pułkownika, posiadacza pięknej willi też przy ul. Sadowej (na końcu- po prawej). Proponuję dla tych "państwa" indywidualne, niższe stawki, bo "bidoki" zamiast korzystać ze swoich pojemników na odpady, w ramach "oszczędności", śmieci pozostawiają wypierd***ne (dosłownie) przed kontenerem należącym do Wspólnoty i ZBK-u. Ja nie mam zamiaru płacić za tych brudasów, więc skoro dla nich opłaty są za wysokie to niech te śmieci żrą a nie podrzucają komuś pod nos!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
EKO-patrole wymyślił Wojtek Fontasiewicz 30 lat temu jako Komendant Hufca ZHP. Odpady to surowce i płacić za surowce powinien ten kto je odbiera. Setki ludzi dorabiają na puszkach i butelkach po piwie – Radni Platformy Obywatelskiej nie widzą owych setek zbieraczy czy nie wnioskują co z ich obecności wynika ?
odpowiedz |
oceń post
1
8
|
zgłoś do moderacji
|
5
Dziękuje radnym z PO - ja i moja rodzina odda głosy na kandydujących z PO
odpowiedz |
oceń post