1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Wpadł do sklepu 2 minuty przed zamknięciem i myślał że pracownicy zostaną w pracy po godzinach i zaczekają aż zrobi zakupy? Przecież w 2 minuty nawet nie zdążył by obejść sklepu.
odpowiedz |
oceń post
21
12
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ci wszyscy co stoją za personelem tej Biedronki zapomnieli że komuna padla już jakiś czas temu. Biedronka na Żeromskiego to żałosna obsługa . Wszystkim tym co bronią tej Biedronki życzę żeby drzwi we wszystkich sklepach zamykały się zawsze przed ich wejściem . Tylko nieudacznicy i
nieroby narzekają , że mają jeszcze pracę .
odpowiedz |
oceń post
12
16
|
zgłoś do moderacji
|
3
A co powinien przyjść tydzień wcześniej? Zapomnieli kto im płaci? Letnie i nieroby w tej Biedronce .
odpowiedz |
oceń post
10
25
|
zgłoś do moderacji
|
4
To teraz akcja: wchodzimy po zakupy o 20:58. Niech pracownicy nie idą na udry z klientami. Trzeba zrozumieć, że każdemu może się zdarzyć pilny zakup. Nie tylko pracownicy biedronki pracują do wieczora. Znam takich co przez 12-13 godzin śniadania nie mają kiedy zjeść. Oni też czasem robią zakupy
odpowiedz |
oceń post
12
17
|
zgłoś do moderacji
|
5
Kaufland pracuje 7-22. Każdy zdąży zrobić zakupy. Jeśli gość widzi, że za 2 min zamykają sklep - niech jedzie dalej albo odpuści, a nie aferę kręci, bo ktoś mu pokazał gdzie jego miejsce. Jak przejedziesz przez skrzyżowanie na żółtym, to też dostaniesz mandat - wtedy nie ma tłumaczeń.
oceń post
12
11
|
zgłoś do moderacji
|
6
sam se jedź dalej, w twoim mniemaniu wszyscy mają samochody...
poza tym mandatu nie dostaje się za przejechanie skrzyżowania na pomarańczowym ;)
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
bo to elblag, zapraszam do trojmiasta czy warszawy zobaczec jak to wyglada, nikt nie robi problemu.
odpowiedz |
oceń post
11
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
a ja tam pracuję i sobie chwalę
odpowiedz |
oceń post
3
7
|
zgłoś do moderacji
|
9
Narobili biedronek to teraz sie miedzy soba tzn sklepy miedzy sklepami kopia , pospadaly utargi i trzeba jakos konkurencje obrzydzic . Niestac mnie na zakupy w biedronce . Drogo i pracownicy chamscy dlatego moja noga tam nie powstanie
odpowiedz |
oceń post
11
5
|
zgłoś do moderacji
|
10
Ciekawe czy bohater artykułu kiedykolwiek pracował w handlu, niech spróbuje postawić się w sytuacji sprzedawcy. Jeśli widzę, że jest 2 minut do końca zamknięcia sklepu to po prostu nie wchodzę. Ludzie też mają rodziny, ciepły obiad na stole, czy kolację. Niech nikt nie oczekuję, że wchodząc z tupetem po zakupy 2 minuty przed zamknięciem sklepu personel rozłoży mu czerwony dywan.
odpowiedz |
oceń post
16
12
|
zgłoś do moderacji
|
11
przed zamknięciem to chyba nie z tupetem
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
dokładnie ale inni są niedorozwinieci :)
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
To sklep jest czynny do 21:58 czy do 22:00 ??
Wystarczy że personel nie będzie ujadał jak ratlerki, bo zostały 22 minuty, czerwonego dywanu nie musi rozkładać
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Ja do tej samej biedr...wpadłam 4 min. Przed końcem i nikt mnie nie wyprosił,było jeszcze dużo ludzi .myślę że kasa działała jeszcze jakieś 30 min.po zamknięciu sklepu.pani na kasie była zmęczona ale uśmiechnięta.
odpowiedz |
oceń post
10
6
|
zgłoś do moderacji
|
15
jak Panu nie pasuje, to niech Pan idzie do całodobowego. Wielki Pan, wszyscy mają skakać za darmo po godzinach, bo po bułkę wpadł. Ja ma na tyle sumienia , że na 10 minut przed zamknięcie nigdzie nie wchodzę!!!!
odpowiedz |
oceń post
14
16
|
zgłoś do moderacji
|
16
człowieku nie po godzinach tylko w czasie , spójrz do której jest czynny sklep ...do 21 a nie jak sobie wymyślacie do 20 58, czy ty kończysz pracę o 13 58 albo 14 58 ???? . To że oni muszą jeszcze posprzątać to żadna wymówka, mają zapłacone, taka praca , pożal się Boże co wy wymyślacie skoro drzwi od sklepu były otwarte to znaczy że był sklep czynny
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
17
pewnie teraz do Bydgoszczu będzie jeździł a tam nie będzie kupował :)))
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
18
"do Bydgoszczu"? Widzisz...miał być żart, a wyszło, że nie umiesz odmieniać słowa "Bydgoszcz" przez przypadki.
oceń post
3
6
|
zgłoś do moderacji
|
19
słownik, Ty żartu nie kumasz, tak odmienił któryś z polityków zdaje się
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
20
Bardzo podobna sytuacja spotkała mnie w Biedronce przy ul. Nowowiejskiej. Wszedłem do sklepu w niedzielę o godz. 19.45 (sklep czynny do 20). Po 5 minutach zostałem upomniany, że mam kończyć zakupy i że jak się nie pospieszę to moje zakupy nie będą skasowane. Później po każdej minucie byłem kolejno upominany przez inne pracownice. Rozumiem, że pracownik chciałby skończyć równo po 8 godzinach pracy, ale sam też pracuję w obsłudze klienta i nigdy nie postąpiłbym w ten sposób. Ta branża wymaga jednak od obsługi choć minimalnego wczucia się w potrzebę klienta, a zostanie 15 minut to żadna tragedia. Liczy się przede wszystkim zadowolenie klienta, który na pewno wróci i ponownie zrobi zakupy. Nie żyjemy w czasach komuny, gdzie podczas przerwy obiadowej klienci nie byli obsługiwani.
odpowiedz |
oceń post
13
13
|
zgłoś do moderacji
|
21
I miała rację że jak się nie wyrobisz,to nie zostaną skasowane, a klientów jest tyle, że jak takiego buraka braknie to nikt się nie zorientuje. A kto im zapłaci za te dodatkowe 5 minut przez miesiąc czasu?
oceń post
7
5
|
zgłoś do moderacji
|
23
Pamiętaj abyś dzień święty święcił !
odpowiedz |
oceń post
3
7
|
zgłoś do moderacji
|
24
Wam się wszystkim chyba w głowach poprzewracało !!! Jeżeli sklep jest otwarty do godziny 21:00 to każdy kto do niego wejdzie przed zamknięciem drzwi MUSI być obsłużony ! Co to za słabe teksty o rodzinie, obiadkach itd. Jeżeli sklep jest otwarty od 7:00 to punkt 7:00 są otwierane drzwi i pracownicy przychodzą wcześniej aby przygotować swoje stanowisko pracy itd i tak samo jest po zamknięciu, rozlicza się kasę, sprząta itp. Święte Krowy widze w tym Elblągu, za dużo w dupach ! SKANDAL
odpowiedz |
oceń post
15
19
|
zgłoś do moderacji
|
25
jak przyjdzie klient do biedronki czy gdziekolwiek indziej 2 min przed zamknieciem i bedzie robil zakupy 3 godz to one mają na taką k...wę jak ty 3 godz czekac ..tez jestem sprzedawcą i bym ci odpowiedzial ze zapraszam ale w te 2 min masz wyjsc ....tyle masz czasu na zakupy i chuj
oceń post
8
4
|
zgłoś do moderacji
|
26
Rozumiesz artykuł ? Czy Ty blądynka? sklep do 22- giej i niech sobie wejdzie nawet 30 sekund przed, ale jak się nie wyrobi do 22- giej tylko przyjdzie minutę po, to w innych sklepach nikt się nie pier.... proszę zostawić zakupy i do widzenia.
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
27
Specjalnie pójdę do tej biedronki 3 minuty przed zamknięciem i niech tylko coś powiedzą to tak dam im popalić że im w buty pójdzie,to beszczelność wypraszać klienta te panie chyba zapomniały gdzie pracują ,pracodawca powinien sprawdzić zapis z kamer i wyciągnąć surowe konsekwencje wobec tych śmiesznych pracownic .
odpowiedz |
oceń post
11
26
|
zgłoś do moderacji
|
28
W buty to ty możesz sobie narobić........
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
29
jestes ....
w dodatku jestes " bezczelny "
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
30
Trzy minuty możesz wejść,ale jak byś na Mnie trafił, to godzina (do której biedronka? ) np.21 wszej, godzina 21- wsza na komputerze i nie kasuje, do widzenia, wyżej było napisane, sklep ma być zamknięty zgodnie z harmonogranem, czyli kasa też, skoro żabka ma do 23- ciej, to za minutę możesz wejść, ale na komputerze 23 ciai i dziękuje do widzenia zamykam kasę i sklep.
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
31
Czytaj zjebie ze zrozumieniem 2 Minuty po zamknięciu .
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
32
Jaki pajac ciezko mu bylo przyjsc wczesniej??? Ci ludzie tez chca skonczyc o normalnej porze swoja prace, a ten przyszedl pewnie po gumy do zucia i zastanawial sie jakie wybrac przez godzine -.-
odpowiedz |
oceń post
14
9
|
zgłoś do moderacji
|
33
mogłeś ciulu ! przyjść wcześniej ludzie tam pracujący też chca odpocząc po całym dniu pracy!!
odpowiedz |
oceń post
12
9
|
zgłoś do moderacji
|
34
a buraki!!! nuworysze!!! [ nowobogaccy, tłumaczę jak by nie zrozumieli słowa] ze słomą w butach kupuja szajs w leclercu.carefourze i w innych gów...ch
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
35
Racja !!! Klient nasz Pan jak najbardziej ale widzimy ich w Urzędach i biurach jak wchodzimy i godz. 15:00 praca do 15:30 a tam biurko posprzątane i odpowiedz : o tej godzinie Pan(Pani) już nic nie załatwi proszę przyjść jutro
No tak swoją pracę się szanuje cudzą nie bo On pracuje do 15:30 a nie zostanie dłużej bo Mu za to nikt nie zapłaci
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
36
baranie,2 minuty do zamknięcia tez bym cię wywaliła!!! a co ty jakiś hrabia że na ciebie czekają przed zamknięciem??? mój czas pracy się skończył i nikogo by to nie interesowało że na mnie w domu czeka rodzina!!!!
odpowiedz |
oceń post
18
6
|
zgłoś do moderacji
|
37
do kierownictwa biedronki,zatrudnijcie w/w klienta na tydzień niech pozna smak tej pracy a wtedy posłuchajcie co ma do powiedzenie bo punkt myślenia zależy od punktu siedzenia
odpowiedz |
oceń post
19
6
|
zgłoś do moderacji
|