najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-01-25 08:52 | 100% |
Szukam drewnianych mebli ogrodowych - tylko takich trwałych, żeby mi się zaraz nie rozsypały. Stolik + 2 ławki i ewentualnie krzesełka. Czyli taki zestaw dla 5-6 osób. Gdzie w Elblągu szukać takich rzeczy
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-01-26 09:50 | 0% |
No niby sklepów meblodych jest sporo ale teraz pod koniec stycznia ciężko będzie CI coś znaleźć. Nie ma sezonu. Może jakieś resztki ostały się na wyprzedażach ale większość stoi raczej schowana w magazynach. Będą wyjmowali je tak w okolicach marca pewnie.
Możesz zorientować się w sieci, sam ostatnio zamawiałem sobie komplet do ogrodu tutaj:
http://www.meblobranie.pl/meble-ogrodowe-drewniane
Wybrałem z okuciami żeliwnymi ale widzę,że są również całe drewniane. To jakie wybierzesz to w zazsadzie jest kwestia gustu.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |