najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-04-26 08:06 | 100% |
doradźcie jakie płytki położyć między ciemne meble. Bo już nie mam pomysłu....
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-05-02 08:08 | 0% |
Jeśli meble są ciemne to najlepiej jest zrobić kontrast i położyć jasne płytki pomiędzy dwoma rzędami szafek. Jeśli zdecydujesz się na ciemne nie będzie tego kontrasu a kuchnia moze wyglądać ponuro. Dobrze prezentuje sie mozaika. Na przykład taka cegiełka albo jodełka ( w zależności od tego jakie położenie płytek bardziej Ci się podoba):
https://www.rawdecor.pl/21-cegielka-jodelka
Mam jodełkę u siebie.Na początku zastanawialam się nad szkłem ale mam meble w stylu angielskim i mozaika o wiele lepiej się w takiej kuchni komponuje.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-12-18 10:45 | 0% |
Wyglada to ciekaweie ale jest drogie. Czy nie ma jakiejś tańszej opcji?
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2017-03-03 12:39 | 33% |
Ja zamiast płytek w kuchni użyłam paneli szklanych. Kuchnia wygląda dzięki temu ekstra i mogłam wybrać sobie wzór jaki tylko chce. Ładne wzory można znaleść np. na tej stronie - ceny też mają bardzo w porządku. Jak chcesz, to mogę wrzucić parę fotek z mojej kuchni, żeby cię zainspirować :P
oceń post 1 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |