najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2017-03-03 08:39 | 100% |
Witam, mam zamiar zakupić rolety okienne, ale jestem posiadaczką drewnianych okien i niechciałabym przykręcać rolet do okien. Ostatnio znalazłam informację o specjalnych nakładkach na skrzydło okna, do której mocowana jest roleta. Może ktoś montował rolety w taki sposób i może mi podpowiedzieć czy to się sprawdza. Oglądałam ostatnio takie nakładki, ale mam wątpliwości czy przypadkiem te nakładki nie rozszczelnią okna (ewentualnie wgniotą się w drewniane skrzydło).
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2017-03-03 09:23 | 0% |
Nie ma problemu z takim montażem okien. Jeśli wybierzesz się do firmy , która oferuje montaż rolet to powinni wykoanć Ci to tak jak sama chcesz. Również nie chieliśmy naruszać okien tak wiec rolety są zamontowane do muru .
Sugeruję kontakt z nimi:
Maja największy wybór w okolicy jeśli chodzi o rolety. Ceny również dobre.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2017-05-04 06:35 | 0% |
Jeśli chcesz zaoszczędzić to zastanów się również nad montażem rolet samodzielnie. I nie. Nie jest to takie trudne. Dostatniesz instukcje tego jak zamontować takie rolety ( jeśli nadal będziesz miała problem to jest nieskończona ilość filmików na ten temat w sieci).
Ciekawe rolety są w sklepie Lotari: https://lotari.pl/ - gdzie zamawialiśmy rolety do naszego mieszkania. I jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości wykonania rolet. Sa porzadne, mocne i mają dobry materiał.
2017-05-17 11:13 | 0% |
Myślę, że zwykłe proste rolety będą tu całkowicie wystarczające. Przynajmniej ja takie mam.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |