najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-09-25 11:20 | 100% |
Czy lepsze są ledy czy może tradycyjne oswietlenie?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-10-04 15:14 | 0% |
Zdecydowanie LED, jak dla mnie oferuja lepsze oswietlenie do tego biora o wieleeee mniej pradu. Moze nie przelozy sie to az tak bardzo na rachunki, jednak przy dluzszym uzywaniu nie beda generowaly az tyle ciepla.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-10-25 13:59 | 0% |
Jeśli szukasz ciekwych rozwiązań, które mozesz zastosować w łazience to zajrzyj na stronę Elements lub ich bloga http://blog.elements-show.pl/
Może coś znajdziesz dla siebie :)
2016-11-02 00:18 | 0% |
Ja mam połączenie, radycyjne oraz ledy. Kiedy biorę kąpiel/prysznic to ekonomicznie zapal jedynie ledy, ale wiadomo, w domu są również kobiety co robią makijaż, także wtedy zwykłe oświetlenie jest również używane.
2016-12-01 07:15 | 0% |
Faktycznie takie połącznie to będzie najlepsza opcja. Sama też póki co jestem przed wyborem poszczególnych elementów wyposażenie do łazienki i zastanawiam się, czy będą tam pasowały rolety, czy może jednak postawić na plisy?
Bardzo duży wybór produktów tego rodzaju znalazłam w http://verti-hor.pl/ i zastanawiam się, co będzie bardziej pasowało do tego wnętrza.
Jak sądzicie?
2017-01-08 21:25 | 0% |
Odnoszę wrażenie, że LEDY stają się coraz popularniejsze. Też je preferuję ze względu na to, że odpowiadają bliżej mojemu gustowi. Zdecydowanie bardziej mi się podobają.
2019-03-21 13:11 | 0% |
Co istatniejsze obecnie dzieki nim można dokonac bardzo ciekawych aranżacji wnętrz. Samo oświetlenie do galerii obrazów potrafi diamentralnie zmienić pomieszczenie.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |