najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-09-29 08:00 | 100% |
Kuchnia nie jest mała bo ma około 30 m kw. Jest na planie prostokąta. Zastanawiamy się jak ją urządzić, aby wytkorzystać każdą wolną przestrzeń. Myślicie, że wysepka ze zlewozmywakiem to dobry pomysł? Czy lepiej połączyć to z zabudową?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-09-29 12:22 | 0% |
Wysepka sprawdza się jeśli chcesz na przykład połączyć kuchnię z pokojem dziennym. Nie jestem pewien czy sprawdzi się to również w tym rozwiązaniu ale moim zdaniem średnio. Nie sądzisz,że warto jest się zastanowić nad czymś innym ? Na przykład zamiast wysepki postawić w kuchni stół, ktory jest przydatny.
Jeśli zależy Ci na czymś nowoczesnym to ciekawa jest kolekcja Avant Garde marki Rust:
http://rust.pl/info/avant-garde-collection - na tej stronie możesz sobie przejrzeć ich meble.Wszystko jest bardzo wysokiej jakości oraz z najlepszych materiałów.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2015-09-30 15:51 | 0% |
Ja w takiej sytuacji polecam skorzystać z porady profesjonalistów. Mi pomogła firma Pracownia Mebli, która oferuje świetne kuchnie na wymiar. Warto zajrzeć na ich stronę i skonsultowac sie w sprawie kuchni :)
2015-10-11 13:58 | 0% |
Ja mam normalną wyspę. Projekt bowiem miał zlewozmywak w wykuszu - trochę się chlapie na kafelki pod oknem, więc zakładam, że w przypadku zlewozmuwaka w wyspie kuchennej może się trochę wychlapywać na podłogę... Ale tak tylko głośno myślę...
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |