1
odpowiedziano ponad rok temu przez
super, od razu poczułem ,że Elbląg się rozwija
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Tak a po szkole średniej i bez doświadczenia chciałbyś min 2000 zł zarabiać. Najlepiej za nic nierobienie ludzie.... lepsza taka praca niż bez pracy.
oceń post
4
17
|
zgłoś do moderacji
|
4
Mów za siebie, 300 Euro dla niewykwalifikowanego w PL a najmniej 1000 Euro na zachodzie łaska?
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
No właśnie, byłam na rozmowie o prace i nie dostałam .chciałam 2 tysie na rękę za taką pracę cało tygodniową.myślą,ze za free w tym mieście będą zasuwać, bo duże bezrobocie. Ludzie szanujcie się i nie dajci.nadal szukają do pracy,jak ich przyciśniemy to zapłacą ile my chcemy.
odpowiedz |
oceń post
12
6
|
zgłoś do moderacji
|
6
Jak powstanie to uwierzę,informacji o powstawaniu tego typów sklepów w Elblągu było wiele a potem Du-a.
odpowiedz |
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
Ja też byłam na rozmowie, też powiedziałam że chcę pensję 2000 na ręke i nie jestem tuż po szkole. Mam już kilkanaście lat pracy.
Oni chcą zatrudniać za najniższą krajową. Dziwie się że ludzie się na to zgadzają?
Jakby każdy powiedział że chce najmniej 2000 na rękę to ciekawe co by wtedy zrobili?
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Do nwo - gdybym nie miała 17 lat pracy, to bym takiej kwoty jak 2 tyś nie chciała(wiadomo, że nie w euro, he he). A po drugie to na dzisiejsze czasy za prace po 10 godzin to żadna łaska.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|