1
odpowiedziano ponad rok temu przez
To ja czegoś nie rozumiem sprzedali za 2 miliony a działka jest warta kilkanaście milionów ?! Prokurator powinien się tym zająć !
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
A ty nie widziałeś że po zakupie tej działki były robione roboty, że ją uzbrajali myślisz że co za darmo że krasnoludki to robiły z dobrego serca ?
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ja tez nie rozumiem. Duńczycy kupili te działkę. Zbankrutowało a ELBLAG ma im jeszcze prezent robić płacąc grube miliony za działkę należąca do...miasta?
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Jedyny sens stawiania tam galerii to wyburzenie budynków biedronki i dawnej spyży z pocztą i na całej tej długości wzdłuż ulicy Nowowiejskiej budowa galerii. Sąsiednim blokom światła nie zasłoni aż tak jak miało to zrobić porto55. Mając resztę sąsiadującego terenu miasto miałoby sensowną propozycję i syndyk może by sprzedał swoją część też jednemu inwestorowi. Samej działki porto55 na galerię nikt nie kupi chyba, że na biurowiec.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Chętnie kupię za 2 mln zł od miasta działkę a potem odsprzedam ją temu samemu miastu za kilkanaście mln. Te 2 mln zł zapłacę po odsprzedaniu i wpłynięciu od miasta na moje konto kwoty za odsprzedaż. :-D
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|