1
odpowiedziano ponad rok temu przez
A czy mają Państwo zezwolenie na upublicznianie wizerunku ludzi oraz na upublicznianie numerów pojazdów?
odpowiedz |
oceń post
4
10
|
zgłoś do moderacji
|
2
???- a ty po mieście w kominiarce chodzisz żeby nikt twojej twarzy nie widział ...
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Nie jest wymagana zgoda na rozpowszechnianie wizerunku osób, które stanowią jedynie szczegół całości takiej jak zgromadzenie, krajobraz czy imprezy publiczne itp.
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
No a mowia ze babcie kasy nie maja a tu prosze sami starzy ludzie
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Dajcie jakas mapke bo ch wie gdzie to jest
odpowiedz |
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Ta "młodzież" to najpierw idzie na mszę czy na zakupy.Wszędzie ich pełno!
odpowiedz |
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
Proszę jak się Elblag rozwija kolejne centrum handlowe i tłumy ludzi którzy jednak mają pieniądze!?;) Niech żyje "zielona wyspa"!;)
odpowiedz |
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
8
Za te głodowe emerytury, stać tych starszych ludzi co najwyżej na zakup najtańszych produktów spożywczo-podobnych.
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Apropo pytania konkursowego zawartego w artykule.Poprawną odpowiedzią jest: D) Lubieplacki.pl
Co wygrałem?
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Powiec: jak Lidl dla ciebie to kolejne centrum handlowe, to malo jeszcze w zyciu widziales.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
kiedy wyniki waszego konkursu i jakie osoby wygralu nagrody wyniki waszego konkursu powinny byc dzisaj na waszej stronie internetowej portalu waszego
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
I powiedzcie mi ze ludzie nie mają pieniędzy.Od 2 w nocy stali.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
Następne gówno w Elblągu, następna działalność która wykosi Polskich przedsiębiorców. Nie robię zakupów w obcych marketach. Kupuję w Polskich sieciach. Np. w Lewiatanie ich praktyczne ceny to tz. promocje z Cerffura, Lidla i czy inne Biedronkowo. Wspieram naszych przedsiębiorców bo wiem jedno. Mogę za chleb zapłacić o 10gr więcej ale wiem że kobieta która mnie obsługuję ma umowę o pracę.A pracodawca płaci podatki. Lidl otworzyli chyba na skrzyżowaniu Grottgera i grunwaldzkiej. Jechałem tramwajem i słuchałem ludzi (starsze panie) - jedna z nich była na otwarciu i narzeka że tam wcale nie jest tanio - no kurwa mać to po co tam lazła. W ogóle się dziwię jadąc na Broniewskiego ile ludzi leci do tego Cerffura, co tam takiego jest ? Wydają swoje małe emeryturki na obcy kapitał.
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Jak takie gowno to co robilo tam pol Elblaga?
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
Do realista.
Mamy biednych ludzi i to boli. W dodatku ludzie nie rozumieją jakie zagrożenie sprawiają duże sklepy z o obcym kapitale. Nadal uważam że w naszym mieście jak najwięcej sklepików musi się zrzeszyć. Wtedy markety upadną.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Z tego co mi wiadomo to Lewiatan nie jest polska firma
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Lewiantan jest Polską siecią - założoną w 94
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
Wole chodzic do Kerfa niz do Ciebie do Elzamu albo Gildi kupcow zulawskich, gdzie ceny macie z kosmosu, a ubrania pachna hamburgerem.
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
20
Nie prowadzę działalności, lecz widzę że sklepy i sklepiki mojego dzieciństwa znikają.
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
21
Elblag to wieś prowincja. Jeżdżę autobusem w Arrivie, zarabiam 1650zł na reke. W innej firmie Pka płacą tak samo, w pks to samo. Nie mam dokąd uciec, jedynie wyprowadzić się. Mam lat 50, nowa jest latwo znaleźć czegoś innego. Jestem zmuszony tu pracować :(
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
22
Herbatnik to sobie jedz so skansenu do olsztynka, moze ci przejdzie ta nostalgia. Daj ludziom tutaj zyc jak chcą!
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|