1
odpowiedziano ponad rok temu przez
No tak najpierw chwalicie że dobra a potem sru w góre cena bo woda leci mineralna dobry bajer pół sukcesu
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Zapraszam na Zawadę. Po tygodniu mnóstwo kamienia w czajniku.
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
Tylko dla ścisłości , na Florydzie, gdzie często występują braki słodkiej wody i jest ona droższa niż w większości stanów płaciłam dwa razy mniej za wodę. To takie porównanie odnośnie tej wyjątkowo taniej wody a o jej walorach smakowych wolałabym zapomnieć.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Ta wysoka jakość wody nie dotyczy Zatorza. Czajniki musza być systematycznie odkamieniane a co z resztą parametrów tego nikt nie sprawdzi.
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
"tzw. kamień – to nic innego jak minerały wapnia i magnezu..." czytaj artykuł dokładnie
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
co niektórym chyba sodowa uderzyła do głowy nie tak dawno walczono z jakaś paskudnym ślimakiem a teraz źródlana niedługo z kanału elbląskiego lub z rzeczki która wylała każą nam pic wtedy zarobi służba zdrowia kun by się uśmiał niech pan Turlej prześpi się z tym tematem bo coś mi mówi ze wykorzystał swoje możliwości i nic nowego już nie wymyśli a moze tak na spotkaniu w parku modrzewie zamiast mineralnej po szklaneczce kranowy publicznie dla zasady.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Może i jest ekstra w stacji uzdatniania wody, potem płynie parę km rurami wodociągowymi, które mają jakieś pół wieku (?) miejscami może więcej... Stąd sraczka po takiej wodzie. Doświadczyłam na własnej skórze, albo kiszce jak kto woli. Może pan Turlej sam sobie pić tę gnojówkę.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Taaa...nie ustępuje...tylko dlaczego co 2 tygodnie mam zapchane kamieniem filtry?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|