najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-10-18 12:05 | 100% |
Witam. Przeprowadziłam się do Elbląga i muszę umeblować mieszkanie, a słąbo znam miasto. Proszę o pomoc w znalezieniu sklepów, gdzie są ładne i nowoczesne meble z płyty: dobre i tanie. Najlepiej od producenta od razu. Mam zamiar kupić kilka szafek i regałów więc ważna jest też cena. Pozdrawiam
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-10-20 17:52 | 0% |
dzięki za pomoc:) żwawo tutaj działacie:)
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-10-24 14:20 | 0% |
i sama znalazłam. może komuś się przyda.. producent i sprzedawca na miejscu w Elblagu.. firma bestseller.. meble mam już skręcone, polecam/
2017-02-15 12:22 | 0% |
Szkoda, że wcześniej wątku nie widziałam. Ja jestem zwolenniczką zamawiania przez interent. Także jeśli chodzi o meble. Jest większy wybór i ceny często bardziej atrakcyjne niż w sklepach stacjonarnych. Gdybyś jeszcze czegoś potrzebowała to popatrz tutaj http://rubinmeble.pl/ . Myślę, że się opłaca.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |