najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2017-03-12 10:13 | 100% |
Ile rzeczywiście trzeba zapłącić za 1 m kw mieszkania w Elblągu. Mówię tutaj zarówno o centrum jak i obrzeżach? Może ktoś niedawno kupował i byłby w stanie podpowiedzieć. Interesuje mnie zarówno rynek wtórny jak i pierwotny.
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2017-05-19 06:44 | 0% |
Szczerze mówiąc nie interesowałam się tym zbytnio, bo nie miałam potrzeby, ale można byłoby poszukać w internecie, ale popytć w urzędzie
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2017-06-12 12:49 | 0% |
Warto może zajrzeć sobie na przykład do poradnika: http://dom.elblag.net/artykuly/mieszkania-na-sprzedaz-w-elblagu-gdzie-szukac-list,30303.htm - te podpowiedzi powinny znacznie ułatwić zadanie. Fajna opcja jest popytanie w BPN Nieruchomości przy Al. Grunwaldzkiej. Zresztą fajnie także poszukać w serwisach internetowych.
2021-04-08 08:44 | 0% |
Osobiście polecam propozycje przygotowywane przez biuro Kingdom (www.kingdomelblag.pl). Pani Ani pomogła mi znaleźć mieszkanie, które mi odpowiadało i pod kątem układu i lokalizacji a jednocześnie zagwarantowali kompleksową obsługę i potem również zaproponowali wykończenie jakie ewentualnie pasuje do zastosowania w danym budynku. Jeśli chodzi o mnie to jestem w pełni zadowolony z obsługi, mieszkanie spełnia moje oczekiwani.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |