oceń wątek 16 0 zgłoś do moderacji
2017-03-18 20:04 0%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez zdziwiony
Kurcze, nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałem, ale faktycznie osad jest sporym problemem u nas w domu. Nie wiedziałem, że istnieje coś takiego, jak zmiękczacze wody, które usuną wysoki stopień twardości wody.
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2017-04-03 10:53 0%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez omega
Bardzo fajne urządzenie z tego zmiękczacza wody Ecoperla Toro. Wygląda na solidny i dobrze, że jego montaż nie zajmuje dużo czasu. Faktycznie, dzisiaj mało kto przejmuje się twardą wodą, a można zaoszczędzić tyle czasu na sprzątaniu...
2017-04-21 10:24 0%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez Ela
My z mężem skusiliśmy się na zmiękczacz wody Ecoperla Toro. Powiem szczerze, że efekty były widoczne już po kilku dniach. Faktycznie w czajniku nie osadza się kamień, a kawy i herbaty wyglądają smaczniej. Panie, jeżeli nie chcecie spędzać godzin na szorowaniu kafelek i podłóg to koniecznie rozważcie zakup takiego urządzenia.
2018-05-22 12:24 0%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Jutka
Ze mnie się śmiali jak mówiłam, że mi przeszkadza twarda woda. Rodzina mówiła, że kamień w czajniku to normalka i sprzęt po prostu trzeba wymienić na nowy po jakimś czasie. Ja się nie dałam, założyłam zmiękczacz wody, a teraz wszyscy mi zazdroszczą, że mam czysto jak w najlepszych hotelach bez żadnego wysiłku.
2019-09-18 17:03 0%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez Krysia
Zmiękczacz wody to rewelacja, spore ułatwienie w domu. Łatwiej utrzymać dom w czystości i dać odsapnąć swoim urządzeniom AGD w domu :)
2021-10-13 11:41 0%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez Alek
Zmiękczacz w piwnicy + filtr ultrafiltracja z mineralizatorem w kuchni = nowe życie we własnym domu :D
dodaj odpowiedź