1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Zapewnienia o dobrym przygotowaniu sprzętu do zimy to był wielki pic życie na koniec grudnia pokazało to dobre przygotowanie. Drogi nie odśnieżone i posypane, chodniki to szkoda gadać, tragedia. Słońce dopiero pomogło kierowcom w jeżdzie po mieście.Może by ktoś odpowiedzialny za taki stan rzeczy poniósł konsekwencje .Ale popsioczymy i wszystko będzie dalej jak jest. Żenada elbląska.
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Bardziej zima zaskoczyła kierowców niż drogowców. Brak szczotek, skrobaczek, płynów itp. No i podstawa brak umiejętności jazdy po śniegu.
odpowiedz |
oceń post
3
12
|
zgłoś do moderacji
|
4
kuźwa jak to jest że w Pruszczu gdańskim od 5 odśnieżarki itp popitalają a w Egu o 8 godzinie na ogólniej to wielka kicha ? Na prawde czasami mam wrażenie że Elbląg to największa wioska w Polsce
odpowiedz |
oceń post
11
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
Przykre to, ale niestety prawdziwe
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
To co się dzieje na drogach to totalna porażka. Wieczorem, dzień po opadach śniegu, jezdnie i chodniki powinny być czarne. A jak jest? Syf, kila i mogiła. W innych miastach taki stan ulic jest nie do przyjęcia! Wczoraj, 3h po rozpoczęciu opadów na ulicy Dabka pojwila sie 1 (jedna) piaskarka. Na skrzyżowaniu Dabka i Piłsudskiego był wyjeżdżamy lód!!!
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
chory kamera jakis zwykle normalne zima!
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
Jestem kierowcą i zima mi nie przeszkadza.
odpowiedz |
oceń post
5
7
|
zgłoś do moderacji
|
9
O co chodzi przeciez sami chcieliscie ten snieg, a taraz marudzicie. Ja od poczatku bylem jestem i bede na NIE, precz ze sniegiem mrozem i zima!
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|