1
odpowiedziano ponad rok temu przez
a ja obiecuję, że każdemu zadłużonemu dam w gotówce tyle, ile wynosi jego dług. Wiem, że to brzmi śmiesznie, lecz może i mnie wybiorą ...
odpowiedz |
oceń post
34
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Gdzie tu sprawiedliwość społeczna? Anulowanie długu? Co to ma znaczyć. Z jakiej racji ja mam płacić gdy widzę jak oni codziennie stoją i piją piwo. Populistyczne obiecanki i chwyt poniżej pasa. Anuluje i zapłaci moimi podatkami, albo podniesie coś innego. Socjalista. Nigdy!!!
odpowiedz |
oceń post
37
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Mam mieszkanie i płacę uczciwie czynsz. Dlaczego darmozjady mają mieć umorzony czynsz? To nieuczciwe i głupie.
odpowiedz |
oceń post
30
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
zgadzam sie edmund! ale czas takze wziac sie za MOSIR!!! pogonic kolesi ze stolkow i dyrektora na zasluzona emeryture!
odpowiedz |
oceń post
1
27
|
zgłoś do moderacji
|
5
Logicznym rozwiązaniem jest reforma programu oddłużeniowego. Niech zadłużeni dług odpracują, ale...żeby umowę na odprcowanie długu mieli tak sporządzona, by bli ubezpieczeni i liczyłaby się ona do stażu pracy, zczego w przyszłości ZUS mógłby wyliczyc im emeryturę.To , w brew pozorą, proste i bardziej realne, możliwe rozwiązanie.
odpowiedz |
oceń post
27
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Dlaczego zamieszczacie takie kłamstwa .NIE JEST TO WARTE ŻADNYCH PIENIĘDZY, a tym bardziej judaszowych.
odpowiedz |
oceń post
30
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Ja pierdziu. Co ten człowiek jeszcze ludziom obieca żeby wybrali go do koryta ?
odpowiedz |
oceń post
35
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
a mógł pozabijac i utylizować. No naprawdę ludzki człowiek.
oceń post
17
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Oj , żebyśmy się nie rozczarowali
odpowiedz |
oceń post
21
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
To i zadłużonym w spółdzielniach. A co.
odpowiedz |
oceń post
23
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
MASAKRA!!!On jest lepszy niz wrozbita Maciej. :)
odpowiedz |
oceń post
28
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Podobno jest jeszcze szansa na port lotniczy, trochę większy od Okęcia a także budowę zupełnie nowego, pełnozalewowego portu. Jeżeli jest to prawdą i to wszystko w 4 lata - Pan Szwed ma mój głos.
odpowiedz |
oceń post
25
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
to kandydat poleciał "po bandzie" . Mam pytanie: co Pan bierze ?
odpowiedz |
oceń post
26
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
o jakiej sprawiedliwości społecznej mówi ten Pan - teraz anuluje długi ( ja cały czas płącę i nie narzekam ) a za 3-4 lata kiedy ci sami ludzie znowu narobią długów znowu im anuluje - tylko iśći głosować na takiego gospodarza miasta
a tak na marginesie to czym różni się obietnicaod zobowiązania - od początku kampanii tego Pana próbuję to zrozumieć ale dla mnie to jest to samo tylko inaczej powiedziane - jednego i drugiego trzeba dotrzymywać
odpowiedz |
oceń post
26
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Komentarz niezgodny z regulaminem redakcji
odpowiedz |
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
17
Żeby to wcześniej obiecał to i ja bym przestał płacić a co. A tak jestem w plecy 10 000 czynszu który uczciwie zapłaciłem w 2014 roku. Jaja jakieś.
odpowiedz |
oceń post
30
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
To dopiero byłby dramat dla Elbląga i wszystkich uczciwych ludzi, którzy płacą swoje zobowiązania! Mam nadzieję, że po przegranych wyborach ten śmieszny ludek znowu niknie na jakieś 15 lat?
odpowiedz |
oceń post
34
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
To zobowiązanie funta kłaków nie warte.Zrobię jak mnie wybiorą-człowieku najpierw zrób -a jak nie'wybiorą to nic nie zrobię.Dla mnie to normalny szantaż. Część dłużników nie płaci bo to ludzie co mają pracę i płacę w ,.głębokim poważaniu''-i takich jest większość.
odpowiedz |
oceń post
26
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
Żądamy więcej obietnic! Ja , obiecuję,na przykłąd, że nie będe bić swojej żony Zofii, a każdemu,kogo spotkam dzień po wyborach,dam stówę. A co- będzie mnie stać.Kto następny coś obieca? proponuję konkurs na najfajniesze obietnice.Start!
odpowiedz |
oceń post
34
2
|
zgłoś do moderacji
|
21
Ja obiecuję, że jak mnie wybiorą to przez okres kadencji nie będę bił swojego konia. :-D
oceń post
22
2
|
zgłoś do moderacji
|
22
Ja obiecuję, że jak mnie wybiorą to przez okres kadencji nie będę bił swojego konia. :-D
oceń post
17
3
|
zgłoś do moderacji
|
23
A ja obiecuję że jak spotkam Lewandowskiego po wyborach jak bedzie niczym szczur pomykal po ulicach miasta to się nie roześmieję mu w twarz
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
Ja Edmund Śledź jako socjalista gwarantuje wam, że Wam dam. Ale wcześniej wezmę od innych. Bo dla wszystkich nie wystarczy...
odpowiedz |
oceń post
30
2
|
zgłoś do moderacji
|