1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Tymiński . Bis ! Boski Szwed skąd on się wziął Archanioł czy co ? . Skąd przybył ze Szwecji z Izraela Cudotwórca czy Wybawca Chwalmy Pana .
odpowiedz |
oceń post
30
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Darmowa kiełbasa na placu Jagiellończyka nie wystarczyła? Trzeba długi "anulować", żeby dorwać się do koryta? ;-)
odpowiedz |
oceń post
33
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Szwed - przestań Pan kłamać i obiecywać gruszki na wierzbie. Na debatach gadasz jak potłuczony, nie masz pojęcia o niczym i chcesz, by elblążanie oddali w Twoje ręce sprawy miasta - to szczyt bezczelności!!!
odpowiedz |
oceń post
30
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Ale tak uwaznie poczytałem i to jest wiersz, zobaczcie, całkiem rytmiczny."ZetBeKa zlikwiduję a zadłużenie anuluję-Wam".Nawety możnaby jakiś rap z tego zrobić....
odpowiedz |
oceń post
26
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Jemu nie jest potrzebne koryto!
Swoje ma już wystarczające!
Ma też głowę do interesów i jest dobrym managerem!!!
I może to naszemu miastu wyjść na dobre!!!
odpowiedz |
oceń post
1
28
|
zgłoś do moderacji
|
7
Nie wygląda na biznesmena w tym niebieskim gajerku i z kilkoma papierowymi firemkami, którymi rzekomo zarządza a nikt nic o nich nie wie. Wygląda mi on raczej na słupa, którego ktoś sponsoruje!
oceń post
30
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
@ona - wierzysz w to co piszesz, czy płacą Tobie za te niedorzeczności? Co ten Pan MA? Do czego doszedł? Jakimi firmami zarządzą jako manager?!
oceń post
22
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Taki z niego uczciwy biznesmen - tylko dlaczego nie chce powiedzieć, czym się zajmuje jego firma? Śmierdząca sprawa!
odpowiedz |
oceń post
19
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Elbląg nie ma pieniędzy a gościu będzie umarzał przeszło 50 milionów .panie SZWED jak będą ludzie winni panu pana prywatną kase to możesz pan umażać nawet miliardy a nie kasę która należy do Elblążan .
odpowiedz |
oceń post
24
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
czy na tym forum jest jakiś lekarz?
odpowiedz |
oceń post
21
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Żaden lekarz takiego ciężkiego przypadku już nie wyleczy. Tu potrzebny jest jakiś szaman, który zastosuje terapię wstrząsową czyli zasadzi temu pacjentowi solidnego kopniaka w cztery litery i pogoni go na cztery wiatry aby dalej od Elbląga bo może on swoją chorobą zarazić innych elblążan. Popleczników jego też powinno się odizolować od zdrowych ludzi bo też mogą zarazić innych i stworzyć w Elblągu epidemię choroby psychicznej.
oceń post
13
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Panie Szwed: dając takie propozycje w istocie pokazuje Pan, co myśli o inteligencji mieszkańców Elbląga.
odpowiedz |
oceń post
24
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
a może po darmowej protezie dla każdego ?
odpowiedz |
oceń post
17
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
A dlaczego po protezie? ;-) Ja bym chciał stadninę koni - fajnie mieć stadninę :-) Pan Szwed mi kupi, a elblążanie będą utrzymywać, ja będę jeździł - co Ty na to? :-)
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Gdzie Lewandowska? Dawać ją niech też coś nam obieca, najlepiej wyprowadzkę z miasta
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
Podobno z Tworek dwa miesiące temu nawiał jeden pacjent, czyżby.......
odpowiedz |
oceń post
17
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
A ja się zastanawiałem dlaczego prawie na każdej latarni w mieście rozwieszone są zdjęcia jakiejś osoby. Teraz już wiem, że to są właśnie zdjęcia poszukiwanego uciekiniera z Tworek. Ciekawie ile dają nagrody za jego schwytanie i czy musi być żywy czy może być umarły ? Będę musiał jutro przeczytać co jest napisane pod tymi zdjęciami.
oceń post
11
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
... po trzech godzinach od przeczytania przemyśleń kandydata nie mogę skumać, co ma wspólnego zadłużenie w czynszu z możliwością podjęcia pracy?
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
21
Jeszcze nie widziałam, żeby za długi z ZBK kogoś komornik ścigał... Wolne żarty Panie Szwedzie, niestety bez ZBK urząd nad tym łajnem nie zapanuje. I może Pan nie wie, ale za anulowanie długu, osoba oddłużona musi zapłacić podatek w wysokości 19% zadłużenia. Pozbędą się długu, a będą mieli kłopoty z długami wobec skarbówki... Ale im Pan dogodzisz... POwodzenia!
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
22
Brawo Pani HANKUS ! Wreszcie kobieta pogoniła tego psycha /czuba/ Le.wandowskiego ! Brawo !
odpowiedz |
oceń post
11
4
|
zgłoś do moderacji
|
23
A ci co nie mieli długu i uczciwie płacili czynsz dostaną uśrednioną kwotę długu w gotówce. HAHAHAHAAHA. Naprawdę Pan Szwed jest "niepełniosprytny", jak stwierdził na wczorajszej debacie :)
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
Odezwal sie gosc co gada jak by byl pijany jego wczorajszy tekst "Kestem inaczej inteligentny" sam sie spalil i prosze sobie wyobrazic jaki nam Elblązanon obciach bedzie robic jako prezydent miasta , na goscia takiego pokroju nie bede glosowac napewno
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
25
oj koles SZWED dobrze ze ty nie zostaniesz tym Prezydencikiem bo bys K.......wa biedy narobil w tym szarym miasteczku jeszcze wiekszej .... .. jak tak chetnie chcesz placic dlug za komunalnikow to wez kopsnij mi ze 200000 zl . oddam ci jak bede mial...takiego juz jednego Palanta mielismy Nowaczyka no i co chloptas z opuszczona glowa ustapil jak mu sie elblag do tylka dobral
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
26
a jak ja zostane prezydentem to Szweda do szwecjii wysla hahaha
odpowiedz |
oceń post