1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Bardzo fajna sprawa, skorzystałam z tego, mój syn korzysta z online przez telefon
będąc w pracy poza Elblągiem
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Telefonicznie się zarejestrować? - marzenie.
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Tez z tego korzystam :) tak jest w przychodni w szpitalu wojskowym :)
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
To jest strzał w dziesiątkę ,idealne rozwiązanie dla pracujących .Wreszcie nie trzeba zrywać się z pracy żeby zarejestrować dziecko do lekarza.
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
tylko szkopul, ze do pediatry i tak nie mozna sie online zarejestrować
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
telefonicznie nie ma szans
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Panie Dawidzie, rejestracja w drodzie elektroniczej to obowiązek a nie luksus. proszę sprawdzić rozporządzenie ministra zdrowia. Taki obowiązek istnieje od stycznia 2014 r. prosze zapytać w NFZ. To, ze nikt z tym nic nie robi to tylko takie tam nasze polskie przestrzeganie prawa
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Super, ale co z osobami które nie mają internetu lub z osobami starszymi? Czy oni mogą się zarejestrować w sposob tradycyjny? Pytam z ciekawości.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Znowu niedoinformowani http://szpitalmiejski.elblag.pl/rejestracja/ Rece opadaja
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
już widziałam to z tydzień czy dwa temu i super jestem happy że takie coś powstało a nawet pytałam u mnie w przychodni na Bażyńskiego czy jest w niedalekiej przyszłości takie coś planowane ale Panie zrobiły na mnie wielkie oczy i powiedziały że nie sądzą dlatego też że mam bardzo duży problem z zarejestrowaniem się do swojej przychodni rozważam przeniesienie się na Komeńskiego
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
dobrze, nie dobrze ? dwukrotnie rejestrowałam mamę przez internet wybieram dzień godzinę, przychodzi potwierdzenie i wszystko było by ok, gdyby nie to że na potwierdzeniu przychodzą sprzeczne informacje, godzina wybrane przeze mnie i inna która nie została wybrana, lekarz zdziwiony podnosi ramiona, mogę przesłać do redakcji informacje którą otrzymałam, może ktoś to ogarnie :) pozdrawiam
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Ja już półtora roku temu próbowałam się rejestrować przez internet. wizyta była dopiero następnego dnia lub za dwa. Moja doktor albo miała urlop, albo nie było numerków, albo pracowała krócej dlatego zmieniłam lekarza i przychodnie.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Wszystkie służby zdrowia powinny mieć system rejestracji pacjentów na daną godzinę. To jak wyglądają kolejki w służbie zdrowia każdy wie i dlatego tyle osób chodzi prywatnie. Mój stomatolog korzysta z https://www.bookero.pl i jakby coś podobnego zostało wdrożone we wszystkich przychodniach to byłoby po problemie.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|