najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-07-06 10:50 | 100% |
Chcielibyśmy się jeszcze w tym roku zabrać na wawkacje nad morze. Czy coś uda nam sie znaleźć? Jaką miejscowosć polecacie dla rodziny z dziećmi ?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-08-09 13:51 | 0% |
A ja polecam Łebę. Już dwa razy byłam tam z dzieciakami i za każdym razem dobrze sie bawiliśmy. Jest tam piękna plaża, znajduje sie tam również wiele atrakcji dla maluchów takich jak: park dinozaurów, wyrzutnia rakiet, stadnina koni, wodny plac zabaw, wystawa motyli. Przepiękne są unikatowe wydmy ruchome. Nie wiem czy w tym roku znajdziecie jeszcze jakieś noclegi bo warto jest je rezerwować z wyprzedzeniem ale możecie poszukać sobie wolnych miejsc wśród kwater prywatnych. Na przykład na tej stronie:
http://www.e-wczasy.pl/noclegi,leba
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-12-13 10:53 | 0% |
Moim znajomi ostatnio polecili mi bardzo fajny ośrodek w którym można znaleźć domki letniskowe. Super sprawa blisko morza i w ogóle.
2017-05-17 11:30 | 0% |
Wydaje mi się, że jeżeli chodzi o miejscowości nad morzem dla rodzin z dziećmi, to lepiej byłoby wybierać te mniejsze.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |