1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Miałam okazje po obserwować marsz... I mam mieszane odczucia...
Tak jak na fakt ze pojawiła się taka a nie inna ilość, nie mam nic do powiedzenia, nie twierdze, ze to malo, nie twierdze ze dużo, fajnie ze w ogóle się ktoś zjawił ale juz w kwestii młodzieży szkolnej idącej na przedzie to woła o pomstwe!!
Klasy mundurowe, jak wnioskuje... Żołnierze, elegancko, z klasą, dostojnie.
Ale jak przyszło mijać mi klasy policyjne... Ludzie!!! Litości!!!
Plecaki na plecach, bluzy od dresu na mundurach, telefony w rekach, rozmowy, super zabawy, śmiechu... Poważnie?? I tacy ludzie potem mają pracować w służbach porządkowych?? Obciach niesamowity. Nauczyciele na pewno będą z nich dumni...
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Z całym szacunkiem, ale wszystkich klas mundurowych proszę nie wrzucać do jednego wora, bo jednak do poziomu uczniów z ZSTI żadna z klas się nie równa, równy krok, zachowanie powagi, musztry. Wszystko było idealnie.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ojczyzno moja służyłem ci wiernie. Czym mi sie odpłacasz? Biedą,brakiem pracy. Jeśli już to za głodową pensje,za taką co ledwo na chleb starcza.Czy było o co walczyć?Że wielu ludzi ucieka za granice żeby na jakimś poziomie żyć.Czy to jest ojczyzna? Myśle że nie ma co świętować!!!!Wiele osób wstydzi sie za granicą że jest Polakiem,bo polaczka zawsze w d kopną
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
nie zamieszczają prawdy,o Polsce
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Czy mężczyzna w czapce na głowie w czasie słuchania Hymnu Państwowego , będzie służył Ojczyźnie wiernie? Czy taki ktoś ma prawo oczekiwać wiernosci od swojej Ojczyzny?
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|