1
odpowiedziano ponad rok temu przez
po foto sądziłem, że to coś o #KOD'zie :)
odpowiedz |
oceń post
11
8
|
zgłoś do moderacji
|
2
świetny komentarz:) mi tez się ten obrazek tak skojarzył. Myslałem że to ogłoszenie ich kolejnej manifestacji.
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
Nie daj się Mały. Wracaj do zdrowia i szybko zapomnij o grypie i szpitalu :)
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Naszą rodzinę też dotknął wirus grypy, ale 3000 mg kwasu L-askorbinowego w proszku (płaska łyżeczka) w szklance wody (z sokiem z pomarańczy i marchewki dla osłody) podawane co 30-60 minut spowodowało ustąpienie choroby w ciągu jednej doby, dosłownie na drugi dzień rano każdy z nas był zdrowy a przynajmniej że tak powiem "bezobjawowy". Potem już tylko przez kilka dni podtrzymująco kilka/kilkanaścienaście gram dziennie rozbite na cały dzień i jechane ;) już po chorobie i do roboty. Polecam książkę Jerzy Zięba "Ukryte terapie". :)
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Boshe wszystko dopada czlowieka....nie puszczam dziecka na pewno do szkoly.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Aby grypa nie dopadła należy dbać o siebie, być wypoczętym, dostarczać witaminy w postaci owoców i warzyw, nie korzystać z suplementów, nie wychładzać organizmu i pamiętać, że ruch to zdrowie. Wirus atakuje osłabione organizmy, te w pełni sił są w stanie w porę wytworzyć przeciwciała.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Syn ostatnio miał podobne objawy ale to zwykła grypa. Syn w trakcie tej choroby zawsze ma wysoką gorączkę. Zbijamy ją lekami z ibuprofenem. Na tej stronie http://ibum.pl/produkty/ można dobrać odpowiedni syrop w smaku jaki dziecko zaakceptuje, są też czopki które ja zazwyczaj wybieram
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|