najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-03-19 10:47 | 100% |
Od jakiegoś czasu dorabiam sobie robiąc zdjęcia na weselach. Generalnie mocy przerobowej mam zdecydowanie więcej niż klientów. W jaki sposób zmienić ten stan? Konkurencja w okolicy jest bardzo duża.
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-03-19 17:10 | 0% |
Przede wszystkim dodawaj ogłoszenia na różnego rodzaju portalach ogłoszeniowych. Bądź obecna również na forach i stronach branżowych związanych z branżą ślubną. Czy masz stronę internetową? Wiesz, to podstawa. Warto też postawić na marketing w wyszukiwarkach. Jeżeli chciałabyś uzyskać bardziej precyzyjne informacje to odsyłam do http://panet.pl/
Tylko wiesz, trzeba będzie przeznaczyć na cele promocyjne pewien budżet - bez tego się nie da.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2015-03-22 19:09 | 0% |
Strona internetowa, targi ślubne itd.
Ale polecam też pocztę pantoflową :) Zrób komuś "wesele" w sensie fotograficznym za darmo, albo za niską cenę. I niech Cię polecają dalej :) Zresztą jak ktoś robi to dobrze, to klienci sami się znajdują.
2015-06-08 10:21 | 0% |
Ja również uważam że targi ślubne będą dobrym rozwiązaniem. Nam zdjęcia robił przyjaciel męża i byliśmy zadowoleni więc dalej go polecamy. Trzeba próbować
2015-08-12 15:08 | 0% |
Dobra strona internertowa, klimatyczne zdjęcia, świetny fanpage + pozycjonowanie.
2016-01-20 11:48 | 0% |
Ja polecam przede wszystkim pozycjonowanie Elbląg. W dzisiejszych czasach to podstawa jeśli chcesz żeby ktokolwiek trafił na Twoją stronę z Google. Ja korzystam z takich usług od dawna i jestem bardzo zadowolony z efektów.
2016-02-02 15:02 | 0% |
Pozycjonowanie stało się od pewnego czasu niezwykle skomplikowaną usługą. Kolejne zmiany i udoskonalenia algorytmu wyszukiwania doprowadziły do tego, że w wielu przypadkch proces pozycjonowania strony jest niezwykle czasochłonny i kosztujący niemal tyle samo, co linki sponsorowane w Google Adowrds.
Odsyłam jeszcze do tej agencji marketingu internetowego z Warszawy - myślę, że będą w stanie zaproponować coś ciekawego. Skrojonego na miarę oczekiwań i posiadanego budżetu.
2018-02-28 12:25 | 0% |
Rozmawiaj z ludźmi z branży, szeroko pojetej branży. Nie tylko w realnym świecie, ale także na forach i blogach branżowych. Profile na BF, Twitter itd. to oczywista oczywistość. Generalnie branża ślubna jest dość przyjazna pomimo dość ostrej konkurencji (wiem bo zajmuje się tworzeniem zaproszeń ślubnych). Powodzenia!
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |