najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2012-08-16 11:09 | 100% |
Witam
NIe moge stworzyć nowej galerii zdjęć ponieważ cały czas strona żąda ode mnie wybrania podkategorii pomimo, że nie mam takiej możliwości. Poza tym nie mogę głosować na żadne zdjęcia - otóz po kliknięciu na + nic się nie dzieje. Moje przeglądarka to Firefox 14.0.1
Proszę o jakąś odpowiedź
Pozdrawiam
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2012-08-16 15:20 | 0% |
Możliwość głosowania działa - tylko wcześniej była inaczej uruchomione zliczanie i teraz trzeba wyczyścić cache przeglądarki i powinno działać...
Tworzenie galerii będzie możliwe bez problemów dziś lub jutro rano. Zmieniliśmy serwer na ostateczny i właściwy i niektóre skrypty wchodzą jeszcze z wcześniejszego serwera i stąd problem...
Do wgrywania zdjęć polecam Google Chrome - widać ile się załadowało na pasku stanu przeglądarki :)
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2012-08-19 17:59 | 0% |
2012-12-10 14:18 | 0% |
Dlaczego zdjęcia można dodawać tylko do kategorii Elbląg. Przydała by się także możliwość dodawania zdjęć z okolic Elbląga
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |