najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-06-10 08:30 | 100% |
Szukam jakiegoś prostego programu do wystawiania faktur. Dodam, że mam jednego kontrahenta z którym współpracuję od dłuższego czasu i któremu wystawiam 1 max 2 faktury w ciągu miesiąca. Możecie polecić mi coś w tym temacie?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-06-10 13:30 | 0% |
Napiszę Ci o dwóch rozwiązaniach.
Pierwsze to aplikacja stacjonarna czyli Fit Faktura. Darmowa do ściągnięcia z neta. Drugie to aplikacja działająca online, na zasadzie klient serwer. Chodzi konkretnie o Inwo.
Pierwsza działa lokalnie, na jednym komputerze lub w sieci. Druga działa globalnie, na każdym komputerze podłączonym do sieci.
Z racji wygody i możliwości zarządzania fakturami z poziomu smartfoa, polecam tą drugą. Tutaj możesz przeczytać o możliwościach: https://inwo.pl/mozliwosci/
Jeżeli chodzi o koszta, to do 3 faktur miesięcznie jest darmowe, powyżej (no limit) to koszt 7 zł + VAT.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2017-01-17 11:12 | 0% |
Ja korzystam już z dobrych 10 at z Faktury Express i najbardziej podszedł miten program co prawda płatny, ale co rok można liczyć na aktualizacje.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |