najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-05-08 09:41 | 100% |
Jaki skrypt moglibyście polecić pod sprzedaż różnych produktów w sieci. Chodzi głównie o akcesoria fotograficzne. W sumie do 80 różnych produktów. Może ktoś tutaj ma doświadczenie w tym zakresie i mógłby coś podpowiedzieć?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-05-10 09:32 | 0% |
Z darmowych i samodzielnych skryptów dobre opinie krążą o Prestashop. Ale pamiętać należy, że to, ze skrypt jest darmowy nie znaczy, że będzie tanio. Wybór szablonu to koszt rzędu kilkuset zł. Kolejny koszt związany jest z instalacją, konfiguracją i integracją z systemami płatności, stanami magazynowymi, porównywarkami cenowymi, portalami aukcyjnymi itd itd.
Wygodniejszym rozwiązaniem, ale przy zachowaniu podobnych funkcjonalności, indywidualnego wyglądu, responsywności i tego wszystkiego co napisałem wcześniej jest Pasejo. Jego podstawowe funkcj opisane masz na stronie projektu: http://pasejo.pl/funkcje
Wchodzi taniej i przede wszystkim bezpiecznej. Bo wszelkie awarie zwiazane z funkcjonowaniem kodu są usuwe w ramach abonamentu.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-10-05 13:56 | 0% |
Założenie sklepu internetowego wydaje się skomplikowane...
2017-03-09 03:06 | 0% |
2016-11-10 09:54 | 0% |
Założ sklep, co lepiej zlecić profesjonalnej firmie (kiedyś pracowałem w jenej i wiem, ze sklep stawia się długo i nie jest łatwo), albo wystawiaj na aukcjach internetowych, na gumtree, olx. Postawienie sklepu na serwerze to spory wydatek (pi raxy drzwi 10 tysi). Z tych prostszych miejsc prestashop jest ok, ale bez szału.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |