1
odpowiedziano ponad rok temu przez
jak macie robić tak zdjęcia to więcej do naszej szkoły nie przyłaźcie!
odpowiedz |
oceń post
3
13
|
zgłoś do moderacji
|
2
A mi się bardzo podobają :)
odpowiedz |
oceń post
7
5
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ja również nie mam nic przeciwko, kadry lepsze i gorsze, ale ogólnie na plus. Widocznie gazeta ma więcej hejterów niż zwykłych czytelników ;)
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Ogladam fotki zawsze na elblagnet i nic do nich nue mam. Sa ladniejsze, sa brzydsze, sa normalne. Kto sie pieni znow?
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Gazetę tworzą młode osoby, więc zawistni znajomi fejtują wszystko co się da. Zdjęcia są ładne, wyraźne i w ogóle, powinniście się cieszyć, że gazeta uwiecznia taką ważną dla was chwilę. :) Nagle wszyscy tacy znawcy.
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
"Haters gonna hate", (kto ma wiedzieć, to wie, a kto nie wie, niech sobie wygoogluje) cytując klasyka. Nie przejmujcie się pseudoznawcami, chłopaki. Odwalacie kawał niezłej roboty :-)
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
oczywistą oczywistością jest,że gdyby piszący(a) ten artykuł czytał więcej książek a nie tylko ich opracowania to oczywiście wiedziałby,że istnieją również inne słowa równoznaczne z oczywiście i oczywiście równie piękne jak oczywiście,nie żebym się czepiał,ale oczywiście nie inaczej, na mur, istotnie, niewątpliwie, bez dwóch zdań, bez wątpienia, jak najbardziej, absolutnie można użyć jak widać również innych słów z naszego bogatego słownika,a to co tu przytoczyłem to tylko drobna cząstka synonimów słowa oczywiście
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|