najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-09-15 06:34 | 100% |
W jakich bankach mają obecnie najkorzystniejsze warunki jeżeli chodzi o rachunki firmowe? Chciałbym zająć się fotografią na poważnie, reklamować swoje usługi i te sprawy. Jakieś propozycje?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-09-15 12:00 | 0% |
Jest jeszcze kilka darmowych ofert na rynku jeżeli chodzi o konta firmowe. Np w Banku Pocztowym mają darmowe konto - ale nie dają karty. Tzn dzadzą, ale za dodatkową opłatą. Warto więc mieć posiadać dodatkowe, darmowe konto osobiste.
Sprawdź sobie jeszcze w Smart Banku, BZW BK S.A. czy ING Banku Śląskim. Odsyłam do tego artykułu: http://www.moja-ostroleka.pl/art/1441437506/gdzie-najtansze-konto-dla-firmy-ranking-kont-2015
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-02-13 21:01 | 0% |
Ja mam ''dobre'' konto w Getin banku. Banki mają podobne oferty, dlatego warto je po prostu przejrzeć. Moim zdaniem przed założeniem konta trzeba poczytać, po przegladać oferty banków, opinie ludzi, ale nie sugerować się tylko i wyłącznie tym. Bo jednemu może odpowiadać konto w np. Alior, ale Tobie wcale nie musi. Także warto poczytać :)
2016-05-10 20:48 | 0% |
Polecać można dużo... Ja na przykład mogę polecić konto w Alior Banku. Najlepiej jednak będzie jak przejrzysz i porównasz oferty kont firmowych. Fajną sprawą jest ranking , warto więc spojrzeć. Nie zawadzi też poczytać co piszą inni klienci na temat danego banku. Wszystkie te informacje znajdziesz w serwisie banki.a-m.pl
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |