| najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi | 
| data dodania | ocena | 

| 2016-07-06 08:35 | 100% | 

Witam wszystkie panie. Jestem w małżeństwie już 10 lat. Wiadomo,ze mieliśmy różne wzloty i upadki ale od prawie roku zupełnei nie mam ochoty na seks. Nie wiem co sie stało bo zrobiłam sobie wszystkie niezbędne badania hormonalne. Niby wszystko w nich jest ok ale pomimo to nie chce mi się z meżęm uprawiać seksu. Co jeszcze moge zrobić?
| oceń wątek 16 0 | zgłoś do moderacji | 

| 2016-07-07 06:53 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez reozalia

Wybrać się do ginekologa? Serio piszę bo sama miałam ten problem i wybrałam się z tym do pani doktor. Ta mi zaproponowała libido therapy ( obecnie to przyjmuję). Jest to ziołowy środek na libido dla kobiet. Na początku trochę w to nie wierzyłam ale obecnie widzę bardzo fajne działanie tak wiec faktycznie coś w tym jest :) Zaczynasz coś odczuwać po miesiacu od brania, najlepszy efekt jest po dwóch miesiacach przyjmowania ale jest. U mnie brak ochoty na seks spowodowały tabletki antykoncepcyjne i biorę ten środek wlaśnie do tabletek anty.
| oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji | 

| 2016-07-08 08:25 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez ama

odpowiedziano ponad rok temu przez ama

Ale ja byłam u ginekologai i właśnie pani ginekolog mi przypisała badania hormonalne i tak jak pisałam nic w nich nie wyszło. To nie jest tak,że sama sobie to wymyślam i nie chcę się badać i nie próbuję. Przyjmowałam kiedś asequrelle ale efektów brak.Masz może porównanie tego który stosujesz do innych ?

| 2016-07-11 10:47 | 0% | 

MI asequrella również nie podpasowała. Moja kolezanka jest zadowolona ale mnie tylko po niej głowa bolała. Akurat libido therapy okazały się w moim przypadku o wiele lepsze. Do innych porównania nie mam bo skoro działa to czemu mam odstawiać?
Zresztą sama poczytaj sobie opinie: http://intymnosc.pl/libido-therapy-libido-p-1648.html

| 2016-10-17 11:40 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez arletkakow

odpowiedziano ponad rok temu przez arletkakow

Hej. A może powinniście spróbować zabawę z jakimś fajnym gadżetem erotycznym? Może na początek kup sobie https://sexownysklep.pl/podwojne-kulki-gejszy i zobacz jak się będą sprawować ;) Może po prostu czegoś Ci brakuje, stąd ten dystans do sexu. W sklepie znajdziesz dość spory wybór w rzeczach i myślę, że coś interesującego na pewno wpadnie Ci w oko.
| dodaj odpowiedź | 
| Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |  |