| najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi | 
| data dodania | ocena | 

| 2016-05-21 10:35 | 100% | 

Przeglądałam sporo ofert - ale najgorsze są te gwiazdki. Czyli te wszystkie ukryte opłaty - gdzie założyć, aby później nie okazało się, że jest lipa pod tym względem?
| oceń wątek 16 0 | zgłoś do moderacji | 

| 2016-05-21 10:36 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez klark

Oj, w złym dziale założyłem, ale niech już będzie :)
| oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji | 

| 2016-05-23 07:46 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez tuja

odpowiedziano ponad rok temu przez tuja

Witaj. Czy nie szukałeś informacji w wyszukiwarce? Jest bardzo wiele artykułów o tym gdzie warto jest założyć sobie konto w banku. Możesz sobie zajrzeć chociażby tutaj:
http://www.nowiny.pl/biznes/111612-gdzie-zalozyc-konto-by-bylo-najtansze-ranking-bankow.html
Ewentualnie tutaj:
http://www.kutno.net.pl/?pd=news&id=42720
Ja aktualnie mam konto w smart banku. Obecnie najtańsze konto bankowe.

| 2016-05-31 11:53 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez agata.wloda

odpowiedziano ponad rok temu przez agata.wloda

Od kilku lat mam w BGŻecie i jak na razie żadnych ukrytych opłat nie wykryłam. Jedynie za kartę jest 9zł miesięcznie jak nie zrobi się zakupów za 300zł.

| 2016-06-03 08:43 | 0% | 

Na dobą sprawe teraz praktycznie wszystke konta indywidualne sa bezpłatne, o iile z nich kozystamy. W praktyce wygląda to tak, ze miesięcznie musimy tam zaksięgowac te 200-300 złotych wpływów, to chyba wykonalne.

| 2016-11-17 07:13 | 0% | 

Niekoniecznie. Jest wiele darmowych kont osobistych. Gorzej jest z firmowymi ale tutaj również znajdą się dobre oferty. Możesz sobie sam zresztą zobaczyć na to porównanie:
Na dzień dzisiejszy 4 banki mają darmowe oferty:
idea bank
alior bank
deutsche bank
oraz nest bak ( kiedyś smart bank)

| 2018-02-24 11:58 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez moniaw

odpowiedziano ponad rok temu przez moniaw

Nest Bnk ma fajną ofertę kont. Nie płacimy opłaty za wszystkie podstawowe rzeczy jak prowadzenie rachunku, kartę debetową, przelewy internetowe, wpłaty z bankomatów i itp
| dodaj odpowiedź | 
| Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |  |