najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-07-13 11:42 | 100% |
Samochód na kredyt, mieszkanien na kredyt, wyposażenie mieszkania na kredyt, wakacje na kredyt. Wszystko na kredyt. Tak żyje wielu moich znajomych - zastanawiam się, jak oni sobie radzą z tym wszystkim? Olewają to?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-07-13 14:16 | 0% |
Wychodzę z założenia, że jak na coś mnie nie stać, to tego nie kupje. Staram się nie zaciągać kredytów i z wyłączeniem kilku chwil słabości (kredyt studencki i raty na telewizor - ale 0 procent) nigdy nie brałem żadnych zobowiązań finansowych.
Boję się tego, że kiedyś to wszystko się rozsypie i będzie niezły pasztet. Już ponad 1mln frankowiczów jest umoczonych w kredytach frankowych.
Po niektórych to spływa - zupełnie nie przyjmują się zobowiązaniami. Tutaj w artykule: http://dlazaradnych.pl/2597-zadluzona-mama-jak-odnalezc-w-sobie-sile-i-zyc-pelnia-szczescia masz dobry tekst jak mimo zobowizań zachować radość z życia.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-08-24 14:38 | 0% |
z długami żyje się ciężko mi z kłopotów pomogła wyjść pani Monika Kitscha-Kwasiborska - jest to pani adwokat która przeanalizowała moje umowy kredytowe i znalazła tam wiele nieścisłości które pozwolily mi uniknąć wielu dodatkowych opłat. Za to serdecznie pani Monice dziękuje!
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |