najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-04-19 06:27 | 100% |
Nie mam zupełnie weny twórczej. Może macie jakieś propozycje?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-04-19 06:46 | 0% |
A jakie zainteresowania ma żona? Napisz tutaj co lubi to może będzie o wiele łatwiej doradzić CI co podarować.... Jest bardzo wiele opcji prezentowych. Może byc to :
jakaś dobra książka
kosmetyki
wyjazd do spa
Sporo zależy również od tego ile masz kasy Jeśli nie są to duże fundusze to proponowałabym na przykład zaprojektowanie takiej torby:
http://selino.pl/torba-bawelniana-z-wlasnym-nadrukiem-na-zamowienie,g-5.html
Jest to torba letterbag. Mam ich kilka i są super, projektowałam jakiś czas temu również jedną na urodziny koleżanki.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-04-22 12:39 | 0% |
Ja ostatnio kupiłem złote kolczyki
2016-05-10 19:58 | 0% |
Szczerze powiedziawszy to Twoja żona i to Ty ją najlepiej znasz i wiesz co lubi, a czego nie lubi. My tu możemy jedynie doradzać prezenty uniwersalne, aczkolwiek czy trafisz nimi w gust małżonki?
Od siebie mogę polecić:
- zestaw naturalnych kosmetyków do pielęgnacji ciała (np. Gal ma fajną linię kosmetyków)
- biżuteria (niekoniecznie droga)
- wycieczka (w zależności jakim budżetem dysponujesz)
- własnoręcznie zrobiona kolacja, wysprzątane mieszkanie, oddelegowanie dzieci do dziadków ;)
Nie kupuj za to zegarków, portfeli, perfum, kosmetyków kolorowych w tym pudrów, torebek - te rzeczy są zbyt osobiste i najlepiej, aby to kobieta same je sobie kupiła/wybrała :)
2016-06-24 06:46 | 0% |
Ja proponowałbym kupić dla niej kosmetyki. Jestem zdania,ze kobiety również lubią praktyczne prezenty. Zerknij sobie do cefarmu:
Jest to apteka interneotwa, w której od jakiegoś czasu zamawiam kosmetyki i jestem bardzo zadowolona z cen jakie tam uzyskałam. W sklepach stacjonarnych kosmetyki takich marek jak Avene czy La Roche Posay nie są tanie. W aptece w sieci ceny są już bardziej znośne.
2016-07-06 09:30 | 0% |
A ja proponuję zastanowić się nad jakimś eleganckim zegarkiem. Moja żona jakiś czas temu obchodziła 30-te urodziny i dostała ode mnie w prezencie ładny zegarek. Była z niego bardzo zadowolona. Oczwiście wcześniej wybadałem grunt i wiedziałem jakie mniej więcej zegarki jej się podobają ( kilka razy przy okazji zapytałem się w sklepie co by wybrała). Zdecydowałem się na firmę Fossil. Na stronie jest ich katalog:
Kupilem jej prosty, klasyczny zegarek w złotym kolorze.
2016-09-12 14:27 | 0% |
Dokładnie, wszystko zależy od zainteresowań :) My składamy sie na nowoczesny odkurzacz dla mamy, takie jak można znaleźć tutaj: http://www.hoover.pl/ - oferta jest korzystna, a wybór bardzo atrakcyjny :) Może pójść w tą stronę? Praktycznie prezenty są naprawdę bardzo fajne!
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |