najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-03-23 08:34 | 100% |
Chciałbym sie dowiedziec gdzie kupic takowy sprzet, jakie sklepy polecacie?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-03-23 09:29 | 0% |
Czyli rozumiem,ze czekają Cię większe zakupy? Najlepsze ceny dostaniesz w wiekszych sieciach tak wiec zajrzyj sobie na przykład do rtv Euro agd gdzie kupowaliśmy jakiś czas temu większość sprzętów do mieszkania. Mają dobre ceny, poza tym zamówienie realizowane jest tam bardzo szybko. Możesz zajrzeć sobie na ich strone www. Jeśli coś Ci się spodoba ale nie ma tego w sklepie w Twojej okolicy to mozesz to bezpłatnie zamówić do sklepu aby zabaczyć na własne oczy jeśli nie jesteś pewna zamówienia.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-04-03 15:45 | 0% |
Ja też tam kupuję. Ostanio kupiłam żelazko Philipsa. Zamówiłam przez internet i po pół godziny mieli już w umówionym sklepie.
2016-05-30 11:34 | 0% |
Ja kupowałem tam ostatnio kilka drobiazgów do domu .Wyciskarkę i golarkę. Akurat modeli jakie mnie interesowało nie byłó na stanie w sklepie ale bedz problemu tak jak osoba powyzej wspomina można zamówić sobie te sprzęty do sklepu. U mnie oczekiwanie trwało 1 dzień. Przywieźli na miejsce do wybranego sklepu ( konkretnie w Elblągu na Dąbka) i bez problemu kuiłem.Dodam,że takie zamówienie wcale nie jest zobowiązaniem. Możecie zamówić i potem na miejscu decydujecie czy kupicie czy nie.
2016-06-17 06:38 | 0% |
Ja zamawiałem praktycznie wszystko przez internet. Oczywiście zdarzało się kupować w stacjonarnych sklepach agd niemniej w sieci jest o wiele taniej niż stacjonarnie... Warto jest szukać porównywać bo w przypadku agd czy rtv ceny mogą się bardzo różnić.
Dobrą stroną jest targomat:
https://www.targomat.pl/ - nie wiem czy znacie ale można tam sobie wpisać model sprzętu jaki Was interesuje i powinni Wam tam wytargować najlepszą ofertę jaka jest obecnie w sieci. Dzięki temu mozna oszczędzić trochę czasu....
2016-07-28 13:49 | 0% |
Ja równeiż kupowałam sprzęt w sklepie rtv Euro agd , konkretnie na Dąbka. Podoba mi się to,że obsługa naprawdę zna się na rzeczy i doradzili mi jaki ekspres wybrac ( swoją drogą to obecnie jestem niesamowicie zadowolona z mojej Nivony). Nie wciskali mi najdroższego sprzętu ale po prostu najlepszy.
Plus na pewno za raty ( ekspres kupowałam na raty bo nie miałam kasy na to aby kupić za gotówkę).
2016-09-13 12:22 | 0% |
Hej :) Obecnie jestem w trakcie poszukiwań odkurzacza, bo stary jest już na wykończeniu :) Znajoma poleca mi, aby skorzystać z oferty tej firmy: http://www.hoover.pl/ - podobno odkurzacze są na bardzo wysokim poziome, dodatkowo są nowoczesne. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ lubię jak sprzęt posiada wiele funkcji :)
2016-11-07 23:30 | 0% |
Sama też długo się zastanawiałam, gdzie kupię agd do kuchni i ostatecznie wybrałam RTV Euro AGD http://www.euro.com.pl . Może poniekąd wynikało to z faktu, że do tego sklepu mam najbliżej, ale generalnie jestem bardzo zadowolona z kupionych tam sprzętów- lodówka, kuchenka mikrofalowa, blender. Obsługa była bardzo miła i świetnie doradzili mi w zakresie wyboru poszczególnych sprzętów.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |