najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-08-10 09:26 | 100% |
Witam. Jaki kurs , szkolenie warto zrobić , po których można znależć dobrze płatną pracę? lub rozpocząć biznes z tym kursem związanym?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-08-10 15:01 | 0% |
Najlepiej byłoby dobrac te szkolenia pod konkretny profil działalności jaka Cię interesuje. Dobre są na pewno szkolenia biznesowe takie jak:
angielski w biznesie
negocjacje
szkolenia ze sprzedaży, z technik obchodzenia się z klientem
Zerknij sobie do szkoleń Gromaru: https://gromar.eu/oferta/szkolenia-elearningowe/ . Jakiś czas temu brałem udział w kilku ich szkoleniach. Wszystko jest podane w zgrabnej formie.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-08-12 16:00 | 0% |
Ja bym poszła w zarządzanie :) z takim szkoleniem mozna w wiekszości branż pracowac lub nawet otworzyć coś własnego :)
2016-08-23 13:36 | 0% |
to zależy od Twojego wykształcenia...ja np rozwijam się w dziale edukacji...konczę szkolenia po których mam nowe mozliwości prowadzenia zajec dodatkowych czy nieco innej pracy w swoim zawodzie...jeśli byłąbyś zainteresowana to tutaj mają bardzo fajną i bogatą ofertę szkolen dla nauczycieli ze wszytskich mozliwych działów...http://orke.pl/szkolenia/?category=nauczyciel-diagnozowanie-i-ocenianie zaczynając od diagnozowania uczniów a na rozwoju osobistym konczac...zajrzyj jeśli byłąbyś zainteresowana...przede wszytskim sama musisz wiedziec co Cie interesuje, co chcaiłabyś robić...bo to ze dobrze płatna nie znaczy ze przypadnie Ci do gustu...w kazdej branzy inwestowanie w siebie wraca do nas w psotaci wyższych pensji, dodatkowych dochodów...powodzenia
2017-02-23 14:15 | 0% |
dziękuję bardzo. pedagogiem jestem od dwóch lat i stale poszukuję szkoleń. uważam, że nie ma ich dostatecznie dużo i są bardzo powtarzalne. brakuje zwłaszcza opracowanych metodyk postępowania z dziećmi mającymi problemy natury neurologicznej
2017-02-25 12:52 | 0% |
Witam Cię serdecznie Aszka. Nie wiem, gdzie szukasz szkoleń dla nauczycieli, ale w internecie można znaleźć naprawdę kilka ciekawych propozycji dotyczących dzieci z problemami neurologicznymi. Dla przykładu:warszawskie centrum CBT organizuje szkolenia dotyczące dzieci z tikami i zespołem Tourette'a. Proszę bardzo :)
Przeglądaj też różnego rodzaju wyszukiwarki, pytaj się znajomych, myślę że da radę znaleźć jeszcze kilka ciekawych szkoleń dla pedagogów. Stale też śledź ofertę CBT, tam pojawiają się wszelkie informacje o nowych warsztatach
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |