| najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi | 
| data dodania | ocena | 

| 2016-08-10 09:26 | 100% | 

Witam. Jaki kurs , szkolenie warto zrobić , po których można znależć dobrze płatną pracę? lub rozpocząć biznes z tym kursem związanym? 

| oceń wątek 16 0 | zgłoś do moderacji | 

| 2016-08-10 15:01 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez kkk3

odpowiedziano ponad rok temu przez kkk3

Najlepiej byłoby dobrac te szkolenia pod konkretny profil działalności jaka Cię interesuje. Dobre są na pewno szkolenia biznesowe takie jak:
angielski w biznesie
negocjacje
szkolenia ze sprzedaży, z technik obchodzenia się z klientem
Zerknij sobie do szkoleń Gromaru: https://gromar.eu/oferta/szkolenia-elearningowe/ . Jakiś czas temu brałem udział w kilku ich szkoleniach. Wszystko jest podane w zgrabnej formie.
| oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji | 

| 2016-08-12 16:00 | 0% | 

Ja bym poszła w zarządzanie :) z takim szkoleniem mozna w wiekszości branż pracowac lub nawet otworzyć coś własnego :)

| 2016-08-23 13:36 | 0% | 

to zależy od Twojego wykształcenia...ja np rozwijam się w dziale edukacji...konczę szkolenia po których mam nowe mozliwości prowadzenia zajec dodatkowych czy nieco innej pracy w swoim zawodzie...jeśli byłąbyś zainteresowana to tutaj mają bardzo fajną i bogatą ofertę szkolen dla nauczycieli ze wszytskich mozliwych działów...http://orke.pl/szkolenia/?category=nauczyciel-diagnozowanie-i-ocenianie zaczynając od diagnozowania uczniów a na rozwoju osobistym konczac...zajrzyj jeśli byłąbyś zainteresowana...przede wszytskim sama musisz wiedziec co Cie interesuje, co chcaiłabyś robić...bo to ze dobrze płatna nie znaczy ze przypadnie Ci do gustu...w kazdej branzy inwestowanie w siebie wraca do nas w psotaci wyższych pensji, dodatkowych dochodów...powodzenia

| 2017-02-23 14:15 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez aszka

odpowiedziano ponad rok temu przez aszka

dziękuję bardzo. pedagogiem jestem od dwóch lat i stale poszukuję szkoleń. uważam, że nie ma ich dostatecznie dużo i są bardzo powtarzalne. brakuje zwłaszcza opracowanych metodyk postępowania z dziećmi mającymi problemy natury neurologicznej

| 2017-02-25 12:52 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez anja

odpowiedziano ponad rok temu przez anja

Witam Cię serdecznie Aszka. Nie wiem, gdzie szukasz szkoleń dla nauczycieli, ale w internecie można znaleźć naprawdę kilka ciekawych propozycji dotyczących dzieci z problemami neurologicznymi. Dla przykładu:warszawskie centrum CBT organizuje szkolenia dotyczące dzieci z tikami i zespołem Tourette'a. Proszę bardzo :)
Przeglądaj też różnego rodzaju wyszukiwarki, pytaj się znajomych, myślę że da radę znaleźć jeszcze kilka ciekawych szkoleń dla pedagogów. Stale też śledź ofertę CBT, tam pojawiają się wszelkie informacje o nowych warsztatach
| dodaj odpowiedź | 
| Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |  |