najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-05-15 12:34 | 100% |
Mam możliwość awansowania na kierownika sprzedazy. Większa pensja i prestiż, ale wiąże się z tym również konieczność motywowania pracowników, wypracowywania założonych celów sprzedażowych, przygotowywania grafików itd. Niby jestem zorganizowana, ale z drugiej strony wiele zależy od zespołu.
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-05-18 11:29 | 0% |
Nie rozumiem nad czym się tutaj zastanawiać :)
Oznacza to, że widzą w tobie predyspozycje aby sprostać wymaganiom. Nie powinnaś mieć takich wątpliwości. Pierwszemu lepszemu nie proponowaliby takiego stanowiska.
A kierownik sprzedaży dużo może. Pewnie system prowizyny, więc jak dobrze zmotywujesz załogę, to Twoje zarobki mogą ulec znacznej poprawie. Odsyłam do wpisu na blogu w podobnym temacie http://minicrm.pl/blog/jak-kierownik-sprzedazy-moze-motywowac-swoj-zespol-sprzedazowy
Kierownik sprzedaży to może nie jest do końca osoba która handluje - ale sprawie zarządza teamem.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-06-03 08:41 | 0% |
Prawda jest taka ze probować zawsze warto, bo dzieki temu nie tylko zwiekszysz swoje doswiadczenie ale i poznasz swoje mozliwości. Pamiętaj jednak ze to cięzka praca ktora wymaga niemałego zaangazowania.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |