najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-02-23 06:49 | 100% |
Mam tutaj na myśli małżeńską rutynę łóżkową, która co jak co,a le wkrada się po pewnym czasie. Dotyczy przede wszystki mojej kobiety, dla której jest to raczej obowiązek niż przyjemność.
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-02-24 10:58 | 0% |
Kobiety mają tak często Ogólnie mają mniejsze libido niż mężczyźni. Jeśli jednak zupełnie nie chce jej się tego z Tobą robić to raczej nie halo. Rozmawiałeś z nią o tym? Może ma jakies stresy w pracy. Poza tym czy bierze tabletki antykoncepcyjne U mojej brak libido powodowało to że przyjmowała tabletki. Odwróciło się to jak zaczęła brać suplementy wspomagające przy antykoncepcji. Wybadaj jaki jest problem u Twojej kobiety.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-02-25 12:12 | 0% |
ona przyjmuje tabletki ale nie wiem czy jest problem właśnie w tym bo tabletki bierze od zawsze oraz nigdy tak nie było,ze całkowicie usuwały ochotę. Wczoraj z nią rozmawiałem i ona nie wie czemu tak jest ( swoją drogą to niechętnie o tym rozmawiała....). O jakich suplementach tutaj piszesz?
2016-02-26 07:06 | 0% |
Jest tak jak kolega @klark pisze.
Generalnie jest kilka dobrych suplementów wspomagających poziom libido u kobiety. Mam tutaj na myśli chociaży libido therapy. Sama go od czasu do czasu stosuję. Działa tak, że zwiększa ochotę na te sprawy nie dając przy tym efektów ubocznych.
Mowa konkretnieo tym środku http://intymnosc.pl/libido-therapy-libido-p-1648.html
2016-02-28 20:33 | 0% |
Przemęczenie, nieodpowiednia dieta mogą być przyczynami niskiego libido. Czasami trzeba zmienić styl życia, gdyż bez tego może być trudno o zmiany. Z seksem jest tak, że, jak się go przestanie uprawiać, to może być potem trudniej o powrót do niego, dlatego też trzeba na nowo zacząć i potem uprawiać go jak najczęściej.
2016-03-01 13:17 | 0% |
A może po prostu każde z Was ma inne fantazje erotyczne I dlatego nie jesteście się w stanie się w tym względzie dogadać? My przez dlugi czas z męzem mielismy problemy w otwartej komunikacji. Nie potrafiliśmy sobie powiedzieć co nas kręci. Przez to seks był... taki sobie. Potem zaczęliśmy rozmawiać, eksperymentować oraz rutyna przeminęła.
Może zróbcie sobie taki test?
Jest to test fantazji erotycznych oraz pokaże Wam jakie jest Wasze libido.
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |