1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Matko jedyna, aż się przeżegnałam. Jeśli TO ma reprezentować m.in. mnie w Radzie, to zgłaszam kandydaturę swojego 10 letniego dziecka. Inteligentny, umysł ścisły aaa i potrafi rzeczowo odpowiadać na zadane pytania. Ona kompletnie nie ma pojęcia po co tam siedzi ...
odpowiedz |
oceń post
31
9
|
zgłoś do moderacji
|
2
Nie jestem urodzonym mówcą, a raczej człowiekiem wyszukanego pióra i czynu, ale każdy profesjonalista był kiedyś amatorem, a uczymy się całe nasze życie :) Mieliśmy już w historii i nadal mamy ludzi słowa, wielkich oratorów, którzy niczego nie dokonali, a wręcz zgotowali nam niejednokrotnie piekło na ziemi... Wolę ludzi prawdziwych, naturalnych aniżeli wyuczonych i wykutych na pamięć. To, że przywdziewam różne stylizacje i formy wizualne oraz bawię się modą, wizażem etc. nie oznacza, że jestem sztuczna wewnętrznie, bo jak już zdążyłam zauważyć to właśnie osoby, które z wyglądu wydają się być naturalne, kryją za tą maską fałszywej prawdziwości - obłudę i hipokryzję, a to najprostsza metoda manipulacji, bo ludzie 'łykają' tą powierzchowność, daje im to pewien obraz osoby rzekomo rzetelnej, odpowiedzialnej i zaradnej, a okazuje się po czasie, że to była jedynie wyćwiczona poza. Staram się być zawsze sobą, bezpośrednią i szczerą do bólu. Pozdrawiam serdecznie :)
odpowiedz |
oceń post
17
26
|
zgłoś do moderacji
|
3
Niby "[...] człowiek wyszukanego pióra [...]" a nie wie, że po końcu zdania, przed emotikoną, dajemy kropkę; nie potrafi znaleźć i oddzielić wtrącenia od reszty zdania (prawidłowo: "[...]już w historii, i nadal mamy, ludzi słowa[...]); zamiast aniżeli powinno być od i nie wyuczonych, a obkutych; znowu wtrącenie "[...]oraz bawię się modą[...]; myślnik przed "obłudę i hipokryzję" nie pasuje, powinien być przecinek, źle użyty zaimek zwrotne w "tą powierzchowność" zamiast "tę powierzchowność". W ogóle, to od wyrazów "daje im" powinno zacząć się nowe zdanie, moim zdaniem rzekomo powinno być oddzielone przecinkami, Dalsze zdanie z marnym stylem.
Zanim nazwiesz siebie osobą "wyszukanego pióra" zastanów się co to oznacza. Wcale nie ma to związku z czytaniem. Ważny również jest styl pisania.
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Ja pierdzielę!! Jaka ładna dziewczyna!! Piękna twarz, usta, włosy, figura lekko "przy kości" - całuśna i apetyczna dziewczyna!! To ten botoksowy potworek (i silikonowy) o nazwie DODA - może Nai - pięty z naskórka czyścić!!!! Walę głową w ściankę działową z sąsiadem, że.......nie jestem w Jej (Naja) rejonie wyborczym!!!!
odpowiedz |
oceń post
3
19
|
zgłoś do moderacji
|
6
@Palimąka , fakt ładna ta Natalia ale...posłuchaj jej sam, pusta jak wiadro bez dna.
oceń post
19
13
|
zgłoś do moderacji
|
7
@łee. Nie wolno mi krytykować kandydatów, bo sam kandyduję. Ale...przepraszam pani Naiu. "Farma ElbląG", mielismy już to. Mieliśmy Elblaski Kombinat rolniczy i co z tego zostało?Był usytuowany u wylotu ul.Grunwaldzkiej w kierunku Warszawy. Zlikwidowany. Pani Naiu, Elblązanie są od wielu lat już " na diecie" finansowej. Pani chyba jednak nie rozumie , że sprawowanie władzy, mandatu radnego to odpowiedzialnść i obowiązek za swe decyzje. Metafizyka w Urzędzie Miesjkim w Elblagu jest nie wskazana. proszę więc dalej opalać się w solarium, niestety. Takie jest moje zdanie w tym temacie. I chyba większości Elblązan,bez pracy, tych " na diecie".
odpowiedz |
oceń post
24
16
|
zgłoś do moderacji
|
8
Swoją poprzednią wypowiedzią udowodnił Pan jak bardzo sam jest Pan pusty, a co do suplementacji, kooperatyw spożywczych i budowania świadomości obywytali to uważam to świetny pomysł i nieważne że kiedyś, komuś coś podobnego nie wyszło.
Nie wiem do czego Pan"sam kandyduje" ale cokolwiek to jest, nie zagłosowałbym na takiego prostaka jak Pan.
oceń post
12
13
|
zgłoś do moderacji
|
9
w końcu wyszło szydło z worka - nie ma nic do przekazania, nic do powiedzenia. chyba KATECHEZY a nie KATECHETY !
odpowiedz |
oceń post
12
5
|
zgłoś do moderacji
|
10
boże przestancie juz z promowaniem tej "uroczej" panny
odpowiedz |
oceń post
17
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
OO jAAA ! Wyłączyłem na etapie "Samouzdrawiania" Ale partii nie pomyliła.. - do swoich trafiła..
odpowiedz |
oceń post
17
5
|
zgłoś do moderacji
|
13
pojedynek piątek na zawadzie - z EKO tez jest młoda dziewczyna
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
15
o, jeszcze jedna młoda na piątce - nono ciekawie
oceń post
5
6
|
zgłoś do moderacji
|
16
Hehe, to kto w końcu bierze udział? Ja też chcę >D
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
palikot kpi? ta jego partia to partia mocherow w nowoczesnym wydaniu. trawa gandzia, imprezka,zdrowa zywnosc i inne pierdoly. za moje pieniadze maja sie tam -w radzie miejskiej-produkowac jakies miernoty?sam sobie ta zywnosc kupie jak bede mial prace i bedzie mnie stac. a jeszcze te prostackie pseudocelebryckie parcie na szklo.czy pan palikot az tak gardzi naszymi intelektami ze w ten sposob chce prowadzic polityke? obywatele maja naprawde powazniejsze problemy zyciowe do zalatwienia niz jego obrzydliwie oglupiajacy i niczego nie zalatwiajacy program wyborczy. takie POdla jeszcze bardziej ograniczonych.
odpowiedz |
oceń post
15
4
|
zgłoś do moderacji
|
18
Czy to facet czy kobieta? Lessi czy bi? Ćpa czy nie? Popiera sex z 13 latkami jak jej boss?
odpowiedz |
oceń post
14
6
|
zgłoś do moderacji
|
19
yyyyy eeee mhm yyyy mhm ręcę opadły - pierwszy filmik na elblag.net, którego nie dałej rady w całości obejrzeć - co to ma być? To już nie ważne czy ona chce być radną (bo nie będzie) czy kimś innym - zlepek myśli ideowych bez umiejętności wysławiania się. Kosmitka jakaś!
odpowiedz |
oceń post
18
9
|
zgłoś do moderacji
|
20
Kolejnym Muchom mówimy stanowcze Nie.
odpowiedz |
oceń post
14
10
|
zgłoś do moderacji
|
21
Widać, że dziewczynie zalezy widocznie na autopromocji. Nie potrzebujemy ludzi polityce, dla których zdrowe żarcie jest priorytetem.
odpowiedz |
oceń post
22
21
|
zgłoś do moderacji
|
22
Napisała to osoba o nicku "xxx" oraz zołzowatym wyrazie twarzy.
Proponuję uważniej słuchać i nie krytykować bez pomyślunku tylko po to by atakować kontrkandydatkę.
Sugeruję doszkolić się pod kątem "etyki zawodowej"
oceń post
19
13
|
zgłoś do moderacji
|
23
@;) proponuję zapoznać się pierw z materiałem wideo i przemyślenie każdego słowa - dziewczyna chce umożliwić rozwój ekologicznym gospodarstwom i to się chwali, aczkolwiek jej pomysł w ogólnym kształcie to wierutna bzdura...
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
24
kandydatka lekko dziwna ,ale za to zapamietała kilka cytatów ,co w dzisiejszych czasach u młodych nie takie częste ,dobrze by było cytować je w temacie rozmowy , jestem zdegustowany poziomem pani niby redaktor
odpowiedz |
oceń post
8
15
|
zgłoś do moderacji
|
25
o widzę, że nie tylko ja się czepiam "pani redaktor"
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
26
ma zbyt małą wiedzę zeby obiąć to stanowisko.
odpowiedz |
oceń post
16
9
|
zgłoś do moderacji
|
27
Ja Król Julian podziwiam Cię Natalio, masz fajne pomysły, ale te ludziska tego nie zrozumieją podczas tak krótkiej rozmowy z Panią redaktor która ciągle irytowała mnie powtarzając te same pytania... a do tego to Twój pierwszy tego typu wywiad, dlatego trzymam lemurze kciuki, za Twą kreatywność i ambicje :-))
I powiem jakem Krół że masz odwagę człowieku, nie przejmuj się hipokrytami i debilami, takie już są ludziska że ich żal za dupę ściska.
odpowiedz |
oceń post
8
12
|
zgłoś do moderacji
|
28
blablablablablabla.....blablablabla...blablabla.....tyle zrozumiałem:/
odpowiedz |
oceń post
16
10
|
zgłoś do moderacji
|
29
ja powiem tylko tyle: dramat
odpowiedz |
oceń post
22
9
|
zgłoś do moderacji
|
30
WOLAŁA NIE MÓWIĆ na tematy na które NIE MIAŁA ZIELONEGO POJĘCIA. Masakra. Czego to ludzie nie robią żeby tylko się dopchać do KORYTA... Dziewczyno - masz wtyki - załóż BIO SKLEP spożywczy a nie pchasz się do POLITYKI. Porażka! Tak bardzo interesujesz się filozofią? To pomyśl o innych i zamilknij. Wysil się a może wreszcie dojdziesz do jakichś wniosków. Na razie błądzisz w chmurach jak blondyneczka w domu lalek.
odpowiedz |
oceń post
22
10
|
zgłoś do moderacji
|
31
Może to Tynie powinieneś się wypowiadać na tematy o których nie masz zielonego pojęcia?
Typowy zawistny burak który niczego nie osiągnął w życiu poza krytykowaniem innych, właśnie dzięki takim jak Ty w Polsce jest jak jest.
oceń post
7
16
|
zgłoś do moderacji
|