1
odpowiedziano ponad rok temu przez
czy ta pani coś wspominała o buddyzmie ? bo chyba nie wie o czym mówi, zapraszam na porządne warsztaty albo proszę spróbować chociaż miesiąc praktykować orioki, może wtedy coś do pani dotrze.
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
:) szanuje młodych ,zdolnych ludzi chcących zrobić coś dla nas samych, natomiast z przykrością stwierdzam że samą fotografią i dietetyką Elbląga nie zmienimy, chodź sama przykładam do tego wielką wagę! Cieszę się, że są i tacy młodzi którzy mówią co myślą nawet jak nie mają popracia ogółu. Gratulacje za odwagę. Nie oceniajmy innych tak płasko> kamera z reguły spłaszcza i stresuje mimo iż argumentów Pani Natalia nie używa praktycznie w ogóle:) pozdrawiam
as
odpowiedz |
oceń post
12
9
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ymm, rozumiem stworzenie lokalnego rynku eko, ale parapsychologia? Metafizyka? Czy ta kobieta jest w 100% sprawna umysłowo? Jak Pani sama stwierdziła: "to jest ściema!"
„"Kiedy religia i polityka jadą na tym samym wozie, ci, co powożą, wierzą, że nic nie może im stanąć na drodze. Zaczynają pędzić na łeb na szyję... i nie pamiętają, że pędzącemu na oślep człowiekowi ukazuje się przepaść, kiedy już jest za późno." Frank Her”
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
czego ona się nażarła ????
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Ona chce dietyką;) uzdrowić Elbląg. Mądre...
odpowiedz |
oceń post
15
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
widzę, że montażysta poprzycinał parę kwestii, można się dowiedzieć dlaczego?
odpowiedz |
oceń post
5
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
może żeby rozmówczyni zostawić resztki godności! hehehehehe
oceń post
15
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Dziewczyno przeskakuj dalej z kija na kij.... Ale od polityki wara!!!
odpowiedz |
oceń post
13
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
hehehe się ośmiałam :D ten wywiad jest lepszy niż nie jeden skecz kabaretowy, komicy powinni brać z niej przykład. Pomijając już jej ciągłe przejęzyczenia, metafizykę i samouzdrowienie na stole operacyjnym, to nic konkrtenego nie powiedziała. Od razu widać, że z polityką nie ma nic wspólnego...na każde pytanie dotyczące owej polityki za każdym razem odpowiadała wymijająco coś w stylu"myślę, że na razie nie odpowiem na te pytanie"...a dlaczego? bo bladego pojęcia na ten temat nie ma? Ona chce cykl szkoleń zrobić na temat dietetyki, metafizyki i medycyny holistycznej? Moja droga Natalio, najpierw trzeba zdobyc odpowiednie kwalifikacje! Wychodzi na to, ze każdy z nas może być specjalista w jakiej dziedzinie po przeczytaniu paru ksiażek.....
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
"Tu się jebn*j"...obecnie Europa boryka się z problem islamizacji, ludzie protestują by nie stawiać meczetów a ty popierasz wycofanie religii z szkół ze względu na mniejszość..;/ może zamiast być "aktywną na facebook'u" -jak zauważył twój kolega, zacznij od poszerzenia swojej wiedzy politycznej, ekonomicznej itp bo widać tu ewidentne braki. Nie potrafiłaś konkretnie odpowiedzieć na pytania, w kółko tylko opowiadałaś o swoim programie dietetycznym. Młodzi ludzie masowo opuszczają nasze kochane miasto przez brak pracy, perspektyw czy dobrych szkół wyższych (nie uważasz, że na tym powinnaś bardziej się skupić niż na "malinkach").
P.S aktywizm wiąże się z poświęceniem czasu, własnych inicjatyw, organizacją różnych rzeczy a nie wklejaniem linków na portalach społecznościowym (to może być jedynie pomocne do promowania czy nagłaśniania pewnych spraw)
P.S.S jak kobieta może popierać ruch palikota ?
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Pełno podonie uzdrawiających osób na kozetkach psychoanalitykó.Proponuję najpierw sesję uzdrawiania, a od polityki trochę dalej...Marzy mi się,żeby polityk,nawet lokalny,dobrze mówił po polsku, kochana.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Padłem, co za tempa łycha...
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
moze chodzi o di-etyke ? hmmm
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
Aniołek Palikota bije inne aniołki na głowę 8-I , program bardzo prorządowy "pacjencie wylecz się sam" , mam nadzieję, że choć kratka Burberry oryginalna 3 :) OMG, broń mnie Panie, jako niewierząca, przed takimi OBCYMI :)))))
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Zapomniała jeszcze wspomnieć o hemoglobinie...
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|