najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-08-11 15:50 | 100% |
Moja córka w tym roku idzie do gimnazjmum Chcialabym kupić jej jakiś porządny plecak. Możecie doradzić jakie są obecnie dobre plecaki? Na co zwrócic uwagę wybierająć odpowiedni?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-08-23 13:39 | 0% |
musi jej sie podobac, ja od początku jak syn poszedł do szkoy kupuje mu plecaki w sklepach turystycznych...są dobre jakosciowo i przydają sie póżniej na rózne wyjazdy...:)
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-08-31 14:48 | 0% |
Ja mam również córkę w podobnym wieku. Kupiłam jej w tym roku ten plecak
http://www.brandsplanet.pl/plecaki/1513-plecak-dakine-prom-wallflower-25l.html
Oczywiscie za zgodą delikwentki bo ważne aby dziewczynka kupiła sobie taki plecak jaki jej się podoba (w tym wieku dziewczyny mają swój gust) Firma Dakine nie ma takich tanich plecaków ale są praktycznie nie do zdarcia.Moj syn chodzi obecnie już z plecakiem tej firmy od prawie 3 lat. Plecak jest ciemny i ma ciemny spód i to się liczy bo nie będzie się tak brudził.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |