najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2014-12-10 12:31 | 100% |
Hej wszystkim. Zostałam wyznaczona do organizacji wieczoru panieńskiego i nie wiem do czego zacząć :) Jak to zorganizować aby wszyscy fajnie się bawili :) ?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2014-12-13 07:14 | 0% |
Z tego co widzę, to laski w więszkości przypadków nakładają sobie na głowę te śmieszne rogi migające czerwonym światłem :)
Tutaj masz coś co może Cię zainteresować: < ....@#
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2015-02-04 13:35 | 0% |
A może warto byłoby wybrać się do spa? :) Na początku do smacznej restauracji, wynająć sobie noclegi pod Elblągiem i zrelaksować się w damskim gronie. My ostatnio z dwiema koleżankami zrobiłyśmy sobie taki babski wypad, konkretnie do Jarzebinowego Ogrodu ( Stępień).
http://jarzebinowyogrod.pl/oferta/restauracja-pub/
Jedzenie pycha, bardzo fajne mini spa. Pierwszy raz w życiu byłam w saunie i nawet nie zdawałam sobie sprawy z tego jak bardzo jest to relaksujące. Jacuzzi również było ok ale myślę,ze zostanę fanką sauny.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |