najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-07-06 07:26 | 100% |
Witam. Chciałbym w ciągu najbliższych dni zaopatrzyć się w ręczną wyciskarkę, gdyż chciałbym zacząć robić także soki z zieleniny, poza tym mam dość tradycyjnej sokowirówki, gdzie "odpady" są wilgotne i zapewne to co najlepsze zostaje wyrzucone zamiast trafić do organizmu. W związku z tym mam prośbę - czy moglibyście jakąś polecić?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-07-06 08:30 | 0% |
Ja równiez nie bylam zadowolona z sokowirówki. Może nie z uwagi na odpady ale problem z czyszczeniem.Jest duża i problematyczna w utrzymaniu w czystości. Od kiedy kupiłam sobie ręczną wyciskarkę to korzystam z niej o wiele częściej. Mam tą wyciskarke firmy Sana:
https://www.eujuicers.pl/reczna-wyciskarka-do-cytrusow-sana-czarna
NIe byla taka droga a dobrze sobie radzi z każdymi cytrusami. Sok jest przepyszny. Marchewek nią nie wyciśniesz ale do cytrusów super !
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |