1
odpowiedziano ponad rok temu przez
kolejna restauracja napyta sobie blond włosów w garach. smacznego!
odpowiedz |
oceń post
9
7
|
zgłoś do moderacji
|
2
Dziwie sie ze i tak przez tyle lat ,,Figaro" przezyl.Dawalem mu gora trzy lata od otwarcia...i plajte.
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
W swoim życiu oglądałem tylko jeden odcinek tego zdawałoby się popularnego programu. I to tylko dlatego że jego realizacja odbywała się w jednej z elbląskich restauracji.
Po obejrzeniu tego odcinka zacząłem się zastanawiać, czym się kierują właściciele tego typu lokali gastronomicznych zapraszając tą Panią do siebie ?
Pierwsze moje odczucie było takie że są oni masochistami i sprawia im przyjemność gdy ktoś ich upokarza na oczach innych, lecz w tym wypadku Ci inni liczeni są w setkach tysięcy osób !
Chyba że założeniem tego programu jest to, że właśnie ma on tak wyglądać, tylko po co ktokolwiek tą Panią do siebie zaprasza, i jakie osiąga z tego korzyści ?
odpowiedz |
oceń post
4
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
Oglądałeś jeden odcinek i tyle wniosków. Typowy polaczek ocenia po zdaniu wyrwanym z kontekstu.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Znów ta miotła w Elblągu.
odpowiedz |
oceń post
9
6
|
zgłoś do moderacji
|
7
elblag.net, a co, jakaś cenzura? gdzie mój komentarz!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Zdjęcie jest własnością jak rozumiem Pana Pawla albo redakcji? No cóż. Sprawdzimy to.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Znów ośmieszy nasze miasto
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Gdy widzę to babsko w tv, natychmiast przełączam.
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
Gdyby Właściciele Viki Lektico wzięli sobie do serca rady M.Gesler, wypełnili założony plan rozwoju lokalu i zwrócili większą uwagę na jakość podawanych dań to mieliby szanse na rozwój. Niestety panował tam brud, smród i malaria. W programie był pokazany stan faktyczny lokalu, a nie ujęcia z innej wylęgarni karaluchów. Są w Elblągu restauracje, które bardzo dobrze prosperują, więc nie jest to niemożliwe do zrealizowania. Szkoda, że zamiast wyciągnąć wnioski z programu, Właściciele kontynuowali politykę, żeby wyciągnąć od Klienta co się da, nie dając w zmian nic wartościowego.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Czesc czy ktoś może mi polecić miejsce w Elblągu gdzie można "dobrze" zjeść tzn. smacznie. Blagam nie proponujcie mi miejsc typu pizzeria tylko takie gdzie kucharze gotuja z pasją i można zjeść np. dobrego cezara
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Z żoną uwielbiamy chodzić do Modosy, azjatyckie jedzenie ale naprawde smaczne. Polecam Wok z kruchym kurczakiem :) Na stronie masz wszystko napisane codziennie jakies promocje :)
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|