| najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi | 
| data dodania | ocena | 

| 2016-12-19 12:07 | 100% | 

Witam nie bede sie rozpisywac ale akutalnie jak widac w tytule leze i umieram z bolu mecze sie juz tak prawie 3 tydzien i czuje ze popadam przez to w depresje czy ktos tez tak mial?? nie mam nawet checi wstac z lozka , maz na sile ciagnie mnie na sniadanie a ja najchetniej bym nawet nie wychodzila , nie ma chyba dnia zebym nie ryczala .....czy ktos to przechodzil czy tylko ja jestem taka chisteryczka i malo optymistyczna osoba ?????????/
| oceń wątek 16 0 | zgłoś do moderacji | 

| 2016-12-19 12:59 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez remka

odpowiedziano ponad rok temu przez remka

Wcale Ci się nie dziwię.Jest to bardzo bolesna choroba. Sama ne miałam rwy ( dzieki Bogu) ale moja mama miała. Widziałam jak sie męczyła Pomogła jej dopiero seria zastrzyków. Wcześniej nic nie pomagało.
Zerknij sobie jeszcze tutaj: http://www.kulszowa.pl/
Może na stronie doczytasz coś co Ci sie okaże przydatne.
| oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji | 

| 2017-01-21 15:29 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez kasia80

odpowiedziano ponad rok temu przez kasia80

Tripinda jak się czujesz teraz - czy Twoje dolegliwości już ustąpiły? Ja też cierpiałam z powodu rwy kulszowej i to już 2 razy. Za pierwszym razem rwa kulszowa dopadła mnie, gdy zabrałam się za porządki ogrodzie na początku lata i dźwignęłam coś ciężkiego, poczułam potworny ból kręgosłupa. Nie wiedziałam co mam robić – stać, leżeć czy położyć się, ból był nie do wytrzymania. Dopiero po upływie 2 miesięcy ból kręgosłupa zelżał, już prawie mi nie dokuczał. Wszystko było już dobrze, aż do początku stycznia tego roku - tym razem atak rwy nastąpił, gdy schyliłam się po dwuletniego synka. Zastosowałam się wtedy do porad, które znalazłam na tej stronce - m.in zimne okłady i pozycje odciążającą no i na szczęście tym razem było znacznie lepiej i już po upływie tygodnia mogłam w miarę normalnie funkcjonować. Pozdrawiam wszystkich, których też dopadła ta straszna choroba i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

| 2017-03-23 12:25 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez kachana

odpowiedziano ponad rok temu przez kachana

Pośladek wymasuj albo poproś kogoś kogo masz pod ręką żeby to zrobił..Nerw może być uciśnięty przez napięte mięśnie. Spróbuj też położyć się na brzuchu i oprzyj się na łokciach odchylając się w tą stronę po której boli. Zobacz jaka jest najlepsza bezbólowa pozycja. Jutro mam nadzieję że lekarz znajdzie przyczynę...i prawidłowo Cię pokieruje.
| dodaj odpowiedź | 
| Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |  |