oceń wątek 15 0 zgłoś do moderacji
2018-07-02 11:30 0%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez Selena
Kofeina to mój ulubiony składnik w walce z cellulitem! Oprócz tego kremu to warto też zrobić sobie domowy peeling :) trochę kawy, cynamonu, oleju kokosowego, kilka kropel olejku z geranium i jedziemy! Można ten peeling robić co kilka dni, żeby nie przesadzić ale Vialise stosuję codziennie po prysznicu.
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2018-12-28 09:30 33%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez Daria
Peeling znam ale nigdy nie słyszałam o tym olejku z geranium. Gdzie go można kupić i co on daje tak właściwie? Krem obowiązkowo każdego dnia wieczorem, ja lubię robić te prysznice strumieniami wody o różnej temperaturze raz chłodniejszej, raz cieplutkiej ;)
oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2018-07-05 12:29 0%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez Kalina
Gdzie kupić ten krem Vialise? Z tego co widzę to ostatnio jest o nim coraz głośniej, ale w Rossmanie chyba go nie kupię. Może jakaś apteka?
2019-01-11 15:36 0%
4
odpowiedziano ponad rok temu przez italianka
Niestety tylko internet u producenta. Też szukałam po sklepach i aptekach ale póki co nie da się go tam dostać. A szkoda, bo jednak bardziej ufam zakupom na miejscu.
oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2018-07-23 12:37 0%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez Justyna
Krem wydaje się być konkretny. Szkoda że tyle kosztuje. Ale może za to działanie jest lepsze niż te wszystkie tanie mazie...
2019-02-05 16:07 0%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez Regina
Jak na ilość składników w tym kremie to konsystencja jest trochę szokująca. A przynajmniej ja się spodziewałam czegoś bardziej gęstego i klejącego. A to jednak można powiedzieć taki bardziej żelik niż balsam.
dodaj odpowiedź