najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2015-01-09 14:12 | 100% |
Nie było jeszcze takiego wątku, a chciałbym się dowiedzieć co obecnie czytacie? Co warto przeczytać?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2015-01-09 17:40 | 0% |
Sam ostatnio powiem Ci,że mam totalnego bzika na punkcie historii, bardzo lubię książki Zychowicza. Pierwszą przeczytaną przeze mnie był Pakt Ribbentrop Back, potem zabrałem się za Opcję Niemiecką.
Chciałbym jeszcze w najbliższych dniach przeczytać na nowo sagę o Wiedźminie, którą bardzo cenię, a którą czytałem może z .. 10 lat temu? Ciężko jest mi sobie przypomnieć.
Gdybyś chciał się w coś zaopatrzyć to mam tutaj kody rabatowe do Merlina:
http://okazje.co/kod-rabatowy-merlin
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2015-06-12 08:25 | 0% |
ja staram sie czytac bardzo duzo, ale jest to trudne przy pracy na pelen etat. Finansowo tez :)
ale mozna znalezc dobre okazje sieci i wlasnie zniki jak tutaj ktos na gorze juz wspomnial. Ja akurat najczesciej korzystam z
2015-07-03 11:00 | 0% |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |