| najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi | 
| data dodania | ocena | 

| 2015-01-09 14:12 | 100% | 

Nie było jeszcze takiego wątku, a chciałbym się dowiedzieć co obecnie czytacie? Co warto przeczytać?
| oceń wątek 16 0 | zgłoś do moderacji | 

| 2015-01-09 17:40 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez klark

odpowiedziano ponad rok temu przez klark

Sam ostatnio powiem Ci,że mam totalnego bzika na punkcie historii, bardzo lubię książki Zychowicza. Pierwszą przeczytaną przeze mnie był Pakt Ribbentrop Back, potem zabrałem się za Opcję Niemiecką.
Chciałbym jeszcze w najbliższych dniach przeczytać na nowo sagę o Wiedźminie, którą bardzo cenię, a którą czytałem może z .. 10 lat temu? Ciężko jest mi sobie przypomnieć.
Gdybyś chciał się w coś zaopatrzyć to mam tutaj kody rabatowe do Merlina:
http://okazje.co/kod-rabatowy-merlin
| oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji | 

| 2015-06-12 08:25 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez amiks

odpowiedziano ponad rok temu przez amiks

ja staram sie czytac bardzo duzo, ale jest to trudne przy pracy na pelen etat. Finansowo tez :)
ale mozna znalezc dobre okazje sieci i wlasnie zniki jak tutaj ktos na gorze juz wspomnial. Ja akurat najczesciej korzystam z

| 2015-07-03 11:00 | 0% | 
 odpowiedziano ponad rok temu przez gajewymonika

odpowiedziano ponad rok temu przez gajewymonika

| dodaj odpowiedź | 
| Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |  |