1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Proponuje zainwestować w lepszy aparat albo lepszego fotografa bo te zdjęcia to jakaś porażka...:(
odpowiedz |
oceń post
13
9
|
zgłoś do moderacji
|
2
Jaka "impreza", taka jakość zdjęć :)
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Jakość zdjęć PORYWAJĄCA !!!!
odpowiedz |
oceń post
12
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
banada kr.et.ynow do lopaty i rowy kopac!!!
odpowiedz |
oceń post
15
9
|
zgłoś do moderacji
|
5
zacznijmy od tego że nie było co fotografowac ;o słabe furki się zjechały
odpowiedz |
oceń post
12
7
|
zgłoś do moderacji
|
6
Kup lepsza furke jak Cie stac cebulaku to bedzie co fotografowac a nie tylko pie*dolic umiesz ;) zlot idealny !
odpowiedz |
oceń post
10
17
|
zgłoś do moderacji
|
7
podobno dobrze pie*dole :) i wypowiedź podtrzymuje bo w poprzednim zlocie była lepsza prezencja, był hummer ferrari i nawet policja przyjechała :)
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
jak cie nie stac to do autobusu marsz, a nie jezdzisz szrotem i zagrozenie stwarzasz
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Buahah połowa tych starych gratów przeszło przegląd techniczny tylko dzięki znajomościom. Toż to w Niemczech lepsze fury oddaje się na złom. Największą bekę mam zawsze z tych kiczowatych VW Golfów.
odpowiedz |
oceń post
16
10
|
zgłoś do moderacji
|
10
Skoro takie chu... samochody się pozjeżdżały to dlaczego kozaki nie pokażecie swoich przelatanych passatów? To ma być impreza integracyjna więc nie zakażemy nikomu przyjechać bo nie stać go na lepsze auto... Z resztą co ja piszę, pewnie autorom tych komentarzy samochody pokupowali rodzice xD
odpowiedz |
oceń post
9
14
|
zgłoś do moderacji
|
11
ja nie mam kompleksow jak wy i nie muszę chwalić się swoim 13 letnim passatem. bo wiem, ze to nie jest nadzwyczajne auto. wyglądacie jak cyganie, którzy dostali z darów bluzy adidasa, chodzą po wiosce i drą mordy patrzcie jaki to ja bogaty jestem bo mam markowe ciuchy.
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
Need For Speed po elbląsku
odpowiedz |
oceń post
5
9
|
zgłoś do moderacji
|
13
słaby kolego to ty jesteś ;) co rodzice dadzą auto to szpanujesz
odpowiedz |
oceń post
2
9
|
zgłoś do moderacji
|
14
dobrze by było żeby ta nocna jazda odbwała się zgodnie z przepisami ruchu drogowego .
odpowiedz |
oceń post
10
6
|
zgłoś do moderacji
|
15
Przejazdy organizowane są przepisowo, nie można zwalać odpowiedzialności na całą grupę za jednostkowe przypadki łamania przepisów. Ponad to odbywa się to w nocy, kiedy ruch uliczny jest minimalny.
oceń post
4
11
|
zgłoś do moderacji
|
16
Hejterzy haha ... Zawsze coś wam nie pasuje! Cebulaki pod kościół!!!
odpowiedz |
oceń post
7
16
|
zgłoś do moderacji
|
17
Trzeba mieć zryty beret, żeby w Święto Zmarłych robić jakieś nocne "zloty" złomów. Tylko smród spalin i hałas - nie dadzą normalnym ludziom odpocząć.
odpowiedz |
oceń post
15
8
|
zgłoś do moderacji
|
18
Trzeba mieć zryty beret, żeby hejtować tak fajną inicjatywę, bo przecież lepiej siedzieć w domu przy zboczonym ołtarzyku i płakać.
oceń post
6
15
|
zgłoś do moderacji
|
19
Trzeba mieć zryty beret, żeby hejtować tak fajną inicjatywę, bo przecież lepiej siedzieć w domu przy zboczonym ołtarzyku i płakać.
oceń post
4
12
|
zgłoś do moderacji
|
20
oceń post
2
12
|
zgłoś do moderacji
|
21
oceń post
2
10
|
zgłoś do moderacji
|
22
oceń post
2
10
|
zgłoś do moderacji
|
23
Skrajnych idiotów w tym mieście nie brakuje....
odpowiedz |
oceń post
8
7
|
zgłoś do moderacji
|
24
było kapitalnie i czekam na Mikołajki
odpowiedz |
oceń post
5
10
|
zgłoś do moderacji
|
25
może policja wraz z itd zrobiłyby akcję masowego sprawdzania stanu technicznego, która by się pokrywała z ich spocikiem w tym samym miejscu? przeciez na przegląd tych szrotów docierają same dowody rejestracyjne, bez pojazdów. Nie wiem czemu Polacy (zwłaszcza młodzi) żyją w takim przekonaniu, ze jak ma auto to jest bogaty. Te czasy już dawno minęły, a szroty po 1500zł to nie jest wyznacznik bogactwa.
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
26
Co to za temat: "8 mega spot Nocnej Jazdy zakończony sukcesem"? Chyba, że sukcesem trzeba nazwać, że wszystkie złomy dały radę przejechać parę kilometrów?
odpowiedz |
oceń post
11
6
|
zgłoś do moderacji
|
27
dlatego moze jest ich tylu żeby w razie co jeden drugiego poholował
oceń post
4
6
|
zgłoś do moderacji
|
28
powinni zmienić trasę i nazwę imprezy na Nocną jazdę do Korkucia.
odpowiedz |
oceń post
8
5
|
zgłoś do moderacji
|
29
Inicjatywa super tylko prośba do Rysia :) Róbcie lepsze zdjęcia bez zbędnych duchów bo nic nie widać.
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
30
Niezbyt rozumiem inicjatywę komentarzy które tylko są obelga dla akcji. Komentujcie coś o czym nie macie pojęcia. Niech jeden z drugim się ogarną i choć raz pójdą na taki zlot i może zrozumieją o co w tym chodzi. Wtedy wasze wypowiedzi będą miały sens.
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
31
Większość tych "szrotów" jest za ich własne i ciężko zarobione pieniądze. Wart 1 000 zł czy 10 000 zł to najmniej ważne liczy się że chciał i pracował na niego. Pozdro. dla hejtów, którzy biorą auta od rodziców zamiast ruszyć dupę do roboty.. Nie wszyscy mają tak dobrze z bogatymi rodzicami. ...
odpowiedz |
oceń post
6
5
|
zgłoś do moderacji
|
32
Czemu Wam się wydaję żejak ktoś neguję te waszą akcję to jest gówniarzem i jeździ autem rodziców? po sobie patrzycie?
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|