najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2014-11-19 09:13 | 100% |
Witam,
Prośba o porade gdzie w elblągu dostane szybko/tanio i pewnie akumulator do mojego Opla Corsy. Niskie temperatury przed nami a już odczuwam spore problemy z odpalaniem:) Z tego co wiem najkorzystniej bedzie kupić akumulator o mocy 50 Ah. Dzięki wielkie za porade!
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2014-11-19 10:58 | 0% |
Podobno w tej hurtowni motoryzacyjnej Gordon przy Grunwaldzkiej można to kupić. Kolejny sklep to np ten przy Bema 18 (wjazd od ulicy Ansyka) PHU Midar. Dobre ceny znajdziesz też w Inter Cars rzy Grunwaldzkiej 2. Gadałem ostatnio z mechanikiem od nich i stwierdził, że Varta to dobra marka. Ten tutaj powinien spokojnie pasować do Twojgo auta http://www.motointegrator.pl/produkty/279101-akumulator-varta-silver-dynamic-c30-54ah-530a-p trochę mocniejszy - ale może to i lepiej.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |