1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Pazerność w zarabianiu pieniędzy nie ma już granic . Podatek drogowy w paliwie , a za parkowanie na drodze też haracz ! Niedługo w Elblągu za chodzenie pieszo po chodnikach trzeba będzie płacić haracz !
odpowiedz |
oceń post
3
13
|
zgłoś do moderacji
|
2
Za bezmyślność trzeba płacić!!!!!!! Parking przy Górze kosztuje 5 zł - to dużo? Nie chcesz płacić to parkuj 0.5 km dalej i dygaj na buta
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Typowa mentalność cebulaka, wszystko dajmy za darmo. Nie rozumiem ludzi, którzy żałują raptem 5 zł. Przy tym narażają się na otrzymanie mandatu 100 zł. Jeśli jest to wygórowana cena, to pozbądź się samochodu jełopie i nie narzekaj.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Fury na chodniku,bo żałują piątala za parking!!!
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Miasto mogło spokojnie wybudowac tam bezplatne miejsca parkingowe, miejsca jest wystarczajaco. A milicja niech sie bierze za lapanie bandytow a nie za malej wagi wykroczenia w celu latwego zebrania kasy do budzetu na 500+
odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Skoro stać mnie na samochód to stać mnie również na opłaty parkingowe. Prosta zasada.A skoro mnie nie stać na samochód - jeżdżę rowerem. Ja tak zrobiłem. Mam fajny rower. Parkujesz w miejscu niedozwolonym? To płać za mandaty frajerze a nie czepiasz się policjantów.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|